25. aug
Flytting: HamKams daglige leder John Anders Rise (t.h.) bekrefter at HamKam-Åsane blir flyttet. FOTO: Rune Steen Hansen
 
HamKam - Åsane framskyndes med fire timer
HamKam-Åsane framskyndes med fire timer for å unngå kollisjon med Storhamar Hockeys hjemmekamp.

Publisert: 23.aug.2018 12:58
Oppdatert: 23.aug.2018 13:08

HA-sporten meldte tidligere denne uken at HamKams hjemmekamp mot Åsane lå an til å bli spilt som normalt, tross kollisjon med Storhamars CHL-oppgjør. Dette etter at Norges Fotballforbund påpekte at de aldri hadde mottatt noen henvendelse fra HamKam om flytting.

Kampen var opprinnelig satt opp søndag 2. september klokka 18.00, samtidig som Storhamar Hockey møter Djurgården i CC Amfi.

Nå har partene imidlertid kommet til enighet om at kampen likevel skal flyttes.

Spilles klokka 14

HamKam-Åsane framskyndes med fire timer og vil dermed bli spilt klokka 14.00 samme dag. Det betyr at sportsinteresserte Hedmarkinger slipper å måtte velge mellom søndagens to sportsbegivenheter.

HamKams daglige leder John Anders Rise er glad for at alt ordnet seg.

- Vi har fått tilbakemeldinger fra mange som synes det var synd at kampene kolliderte, og vi kan nå med glede meddele at vår kamp mot Åsane er flyttet, sier han.

-  Dette betyr at Hamarpublikummet nå kan få med seg begge deler. Det er veldig positivt i stedet for at vi skal spille på samme tidspunkt og konkurrere om tilskuere, legger han til.

- Positivt for alle parter

Rise ønsker ikke å kommentere hva som var årsaken til at forbundet ikke mottok HamKams første henvendelse, men fokuserer heller på at alt nå er i boks.

- Vi så at det var en kollisjon og har jobba med å få den flytta. Nå har vi fått det til og Åsane har vært veldig velvillige. Alt er også i orden med forbundet og Eurosport, og vi er happy med at vi fikk til en god løsning for alle parter. Så dette er bare positivt, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke