20. jun
 
HamKam har diskutert André Hanssen
HA-sporten tror at Heerenveens André Hanssen (27) er en av midtbanespillerne HamKam har på blokka. Sjøl sier den tidligere Bodø/Glimt-spilleren at HamKam er helt nytt for ham.

Publisert: 24.jun.2008 06:07
Oppdatert: -
HAMAR: HamKam-direktør Truls Haakonsen kommenterter: - Andre Hanssen er ett av flere navn som vi har diskutert, men jeg ønsker ikke å kommentere om han er aktuell eller ikke.

André Hanssen er helt klar på at han sjøl ikke har hørt noe fra HamKam:
- Det er helt nytt for meg. Kontrakten min med FC Heerenveen går ut nå i sommer. Derfor er jeg i forhandlinger om å få ny kontrakt, sier den tidligere Glimt-spilleren fra Bodø/Glimt som søkte lykken i Heerenveen for fire år siden.
HA-sporten får opplyst at han er en indreløpertype, som passer best i et 4-3-3-syetem.

Sollied trener
Nå ønsker han å fortsette i skøytebyen under norsk ledelse: Trond Sollied er ny trener for Heerenveen.

Spørsmålet er om Heerenveen (eller HamKam) tør å ta sjansen på Hanssen. Han har slitt med en bruskskade i kneet det siste året og har ikke spilt en eneste kamp for Heerenveen i 2007/2008-sesongen.
Han spilte to kamper i 04/05, 15 kamper (og to mål) i 05/06 og hele 25 kamper i fjoråsesongen. Men da var Heerenveen et dårligere lag enn i år.

Litt rart
Det høres litt rart ut om HamKam er ute etter en midtbanespiller, som har vært langtidsskadd det siste året.

Arne Erlandsen & Co. leter etter en solid, sentral midtbanemann, som kan bli en fullgod erstatter for Jan Michaelsen. Dansken reiser hjem til Danmark etter denne sesongen.
André Hanssen avkrefter at han er aktuell for HamKam:
- Det som er viktig for meg nå, er å fornye kontrakten med FC Heerenveen.
Han er en av ti (!) midtbanespillere i Heerenveen. Mannen som kom fra Vålerenga i vinter, Christian Grindheim er en av de mange André Hanssen må konkurrere mot for å få en plass på Trond Sollieds nye lag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke