23. okt
Gjorde comeback: Emil Sildnes (t.v.) kom inn den siste halvtimen og viste fram gamle kunster. Her er han i duell med Aleksander Melgalvis (t.h.).Foto Håkon T. Kristiansen
 
Emil tilbake på Briskeby - HamKam-aktuell neste sesong
(HamKam-HA-laget 2-2): I går var Emil Sildnes tilbake i kamp på Briskeby. Neste sesong kan han bli HamKam-spiller for fullt igjen.

Publisert: 12.nov.2015 06:23
Oppdatert: 12.nov.2015 08:42

Han løp, fintet, sentret, testet skuddfoten og scoret i sitt comeback på Briskeby. Emil Sildnes, som ble erklært fotballinvalid etter beinbruddet han pådro seg 7. april 2014, er nå i tenkeboksen for om han ønsker å satse videre som fotballspiller.

Glad for å være tilbake

– Det er vel halvannet år siden jeg spilte min forrige fotballkamp. Det var rart å kjenne på den følelsen igjen, men det var morsomt og deilig å være tilbake, sier Sildnes, som fikk den siste halvtimen som innbytter for HamKam.

Etter å ha vært med på hele oppkjøringen før årets sesong gjennomførte Sildnes sin siste operasjon i april. Etter den valgte han å trappe ned satsingen og flytte til Oslo for å studere. Nå kan han være på vei til å gjøre et sensasjonelt comeback.

Blir aldri helt frisk

– Jeg tror fortsatt jeg kan spille i 2. divisjon, kanskje også i 1. divisjon. Så jeg vil ikke avkrefte muligheten for å fortsette i HamKam, forteller Ridabu-gutten.

HamKam-trener Kent Bergersen var mektig imponert over 22-åringens nivå i vinter, og er klar på å gi Sildnes sjansen i klubben hvis han selv ønsker å satse.

– Vi har døra åpen for Emil hvis han ønsker å trene og komme i form igjen. I vinter dominerte han treningene våre da han var halt og hadde droppfot. Hvis han kan bli bedre enn det, tror jeg han kan bidra i 2. divisjon, sier Bergersen.

– Det kommer an på hvor mye tid jeg ønsker å bruke på dette. Jeg kommer aldri til å bli helt bra igjen, så jeg har miste sjansen til å bli en veldig god fotballspiller. Akkurat det gjør det litt tyngre å satse alt på å bli god, innrømmer Sildnes.

Bolkan Nordli imponerte

Ottestads Simen Bolkan Nordli imponerte også i høstkulda i går. Han var svært toneangivende på midtbanen for HA-laget, som for første gang gikk av banen uten tap mot HamKam.

– Simen er en fantastisk spiller, og det synes jeg at dere skal skrive i avisa. Få ham opp i A-stallen, HamKam, sier Aleksander Melgalvis etter sin første kamp med unggutten.

Bergersen synes også Truls Jevna Hagens lillebror, Anders, fikk vist seg fram.

– Simen var bra og viser igjen at han er spennende. Yngstebror Jevne Hagen ser man er en ordentlig fotballspiller. Det viste han med sin flotte scoring, roste treneren etter kampslutt.

 
BRUDDET: Her skjer det, Emil Sildnes brekker foten tvers av.
FOTO: TROND LILLEBO.
Tok tak: Simen Bolkan Nordli (t.h.) var god og la ingenting imellom i duell med Bajram Ajeti.Foto: Håkon T. Kristiansen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke