18. aug
Flere medlemmer av Briskebybanden tjente penger på cuptapet mot Valdres.
 
HamKam-fansen vant 46.000 på cuptap
Reiste hjem fra Valdres med tap, men med tykkere lommebok.

Publisert: 09.jun.2008 12:41
Oppdatert: -
HAMAR:  – Jeg har som prinsipp at jeg aldri spiller mot HamKam, men det var flere av de andre som var i Valdres som gjorde det. Vi fant vel ut at HamKam-supportere dro inn 46.000 til sammen på den kampen, sier leder for Briskebybanden, Uno Solberg.
 
Han velger å le av episoden, selv om det nok illustrerer at heller ikke HamKam-supporterne har full tro på laget.
 
– Er det bra at supportere spiller mot sitt eget lag?
 
– Det er nok vanligere å spille for sitt eget lag, men her dreide det seg om en kamp hvor det ble servert veldig høy odds.(Ti i odds på det meste) og slikt sett var dette objektivt sett et bra spill. Forklaringen ligger nok i at mange av våre supportere er generelt sett veldig interessert i fotball og spiller en del på nettet og at de objektivt sett syntes oddsen var altfor høy. Men jeg må understreke at de samme supporterne som vant penger også var forbannet på veg hjem da vi var ute av cupen.
 
Solberg forteller at HamKam-supporterne vant mellom 3.000 og 13.000 kroner hver. Han forteller også at Valdres-seier ble spilt i kombinasjon med andre kamper.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke