buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
2-0: Her scorer Johnny Buduson sitt andre mål for kvelden.
FOTO: Pål Jacobsen
 
HamKam gode begge veier
HamKam var flere klasser bedre enn Florø og vant fortjent. Spissen Johhny Buduson scoret endelig for HamKam. Ham Kams ferskeste spiller, Orri Sigurdur Omarsson overbeviste som midtstopper.

Publisert: 23.mar.2018 19:03
Oppdatert: 23.mar.2018 19:03

HamKam - Florø 2-0

Kamma vant meget fortjent over Florø. I de første 45 minuttene produserte ikke bortelaget en eneste målsjanse. Ikke for at de var svake forover på banen, men HamKam spilte glitrende defensivt.

Orri Sigurdur Omarsson som er på utlån fra Sarpsborg 08, spilte meget bra som midtstopper sammen med Jacob Egeris. Omarsson ble HamKam-spiller bare fire timer før kampen.

Trener Kevin Knappen var strålende fornøyd med underskriften til Omarsson.

- Orri spilte meget godt. Der har vi fått en klassespiller. Veldig lovende at han er så god, uten å kjenne en eneste medspiller. Hele den bakre fireren spilte godt. Vi nektet Florø det aller meste, sier en fornøyd Knappen.

Det var flere som viste seg fram på en god måte i denne kampen. Johnny Buduson kom endelig i målprotokollen og det to ganger.

- Endelig løsnet det for meg. Det er godt å være ferdig med den første scoringen. At det ble to er jo ekstra deilig, sier Buduson.

I tillegg hadde han en stangskudd og en stor sjanse til.

Kantspiller Abubakar Aliyu Ibrahim viste også hvor viktig han kan bli. Tekniske finesser i trenge situasjoner, gjorde han til en av de beste.

Dette var en bra generalprøve for HamKam. Neste kamp er serieåpning borte mot Ull/Kisa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat