23. okt
KLAR FOR HAMKAM: Jonas Tekle spilte for HamKam mot Nybergsund mandag. Nå er han klar for spill i HamKam resten av sesongen også.
FOTO: HÅKON KRISTIANSEN
 
HamKam har signert ny spiss
Jonas Tekle (25) har sagt ja til å spille for HamKam resten av denne sesongen.

Publisert: 09.apr.2015 14:58
Oppdatert: 09.apr.2015 15:01

Tekle scoret HamKams tredje mål mot Nybergsund da grønnbuksene vant 4-1 på Børstad 2. påskedag. I tillegg til målet viste Tekle såpass at HamKam-treneren Kent Bergersen mener han vil kunne tilføre laget både dybde i spillerstallen og spisskompetanse.

Tekle har lenge blitt sett på som et målscorertalent. I hvert fall på nivå tre. Der har han levert varene. Blant annet scoret han 13 mål for Grorud i fjor. 

Han ble hentet til Bærum i 2013-sesongen, og også der startet han bra, men skader gjorde at han til slutt vendte tilbake til Grorud hvor han fant tilbake scoringsformen. I 2012-sesongen scoret han 17 mål i 2. divisjon for Grorud.

Tekle har ellers vokst opp med fotball i Vålerenga og Lyn i sine yngre dager. Han har brukbart fart og et bra touch som han rakk å vise fram på Børstad mot Nybergsund.

- Han er en spennende spiller. Kent Bergersen har sett han i flere år på dette nivået og mener han kan gjøre en god jobb for HamKam. Vi er glade for at har klart å sy sammen et opplegg som han synes er spennende. Vi signerer han på amatørkontrakt fram til sommeren. Og så får han proffkontrakt fra neste overgangsvindu, forteller HamKams styremedlem og leder av klubbens sportsutvalg, Stein Arne Ingelstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke