17. jul
SER FRAMOVER: Tore Andreas Gundersen og Viktor Adebahr sier grønnbuksene har høstformen inne og tar med seg godfølelsen mot Kongsvinger lørdag. Foto: Henning Holter Christensen
 
HamKam kjenner høstformen
Sløste mange sjanser på Briskeby, men HamKam-profilene Tore Andreas Gundersen og Viktor Adebahr mener laget har solid høstform.

Publisert: 12.aug.2013 18:38
Oppdatert: -

- Det er en svært god følelse i HamKam-troppen om dagen. Høstformen er inne og det er bare å ta med godfølelsen til Kongsvinger-kampen lørdag, sier Tore Andreas Gundersen.

Laget hadde ikke trening på kunstgresset på Briskeby i dag, men var samlet til styrketrening på Espern.
- Hødd-kampen måtte ut av beina gjennom en styrkeøkt. Jeg føler vi tar godt hånd om Hødd, skaper mange sjanser og er gode i duellspillet, Dette var klart en fortjent seier, sier Gundersen. Selv bommet han på en straffe.

- Straffesparket gikk ut av hodet tre minutter etter at det var tatt. Jeg kan ikke dvele ved det, det er sånt som skjer. Man kan bomme på noen sjanser, men det kommer alltid nye. Nå ser vi bare framover mot Kongsvinger-kampen på Gjemselund.
Viktor Adebahr hadde også to store målsjanser, som det ikke ble noe av.

- Dette er sånt som hender. Hele laget hadde mange sjanser. Noen ganger går det ikke vår veg. Søndag fikk vi allfall en veldig god følelse da Emil Sildnes kom inn og nikker ballen mellom stengene. Da tenker vi ikke på sjansene vi misset, men har fokus på de tre poengene vi greide mot Hødd. Vi vinner og taper alle sammen, som lag, sier Adebahr.

Foruten å bli søndagens store helt Briskeby på tampen av kampen mot Hødd, har målscorer Emil Sildnes og HAs Corner-sending vært det store samtaleemnet. Mange fikk med seg, også trener Vegard Skogheim at Sildnes i all viraken som fulgte i studio etter den viktige trepoengeren, puttet mikrofonen i øret. Det fikk mange til å trekke på smilebåndet, deriblant trener Skogheim.

Hovedpersonen Sildnes hadde ikke anledning til å kommentere saken. Sildnes skal i aksjon på HamKams rekruttlag i 3. divisjon (Hamkam2) som møter Alvdal mandag kveld.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke