23. okt
TIL DALA: Patrick Alfei Sæbø skal spille for Dala i tiden som kommer.
 
HamKam låner ut spiller til Dala
Brumunddal forsterker midtforsvaret sitt med en HamKam-spiller.

Publisert: 09.mai.2019 16:03
Oppdatert: 09.mai.2019 16:05

Patrick Alfei Sæbø leies ut til Brumunddal.

Ottestad-gutten, som skrev A-lagskontrakt med HamKam i vinter og som har vist gode tendenser på trening, får nå muligheten til spille fast A-lagsfotball for Brumunddal.

Dala har jaktet en mulighet til å forsterke midtforsvaret sitt, og de nye utlånsreglene gjør det mulig for unge spillere å gå på utlån på dagen.

- Vi ser på dette som en mulighet til å gi Patrick førstelagsfotball i 3. divisjon. Samtidig er dette også en greie med tanke på samarbeidet med Brumunddal. Det er en god løsning for begge klubber, sier HamKams sportssjef Espen Olsen til HA-sporten.

Selv om unggutten har imponert både med tempo, duellstyrke og en god pasningsfot på trening i vinter på Børstad, er det fortsatt en lite stykke fram i midtstopperkøen på Briskeby. Lars Brotangen har jo også kommet inn og forsterket HamKam her nå, så derfor ser alle parter på dette som en god løsning nå.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke