18. jul
HJELPER: Ståle Solbakken kausjonerer for et lån for å hjelpe HamKam.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Ståle Solbakken hjelper til - HamKam mangler én million
Den økonomiske situasjonen er lysere for HamKam.

Publisert: 01.jul.2014 19:32
Oppdatert: 02.jul.2014 06:39

Ståle Solbakken trår til. Det samme gjør brødrene Truls og Tom Haakonsen. De kausjoner med 100.000 kroner hver for et lån som skal hjelpe HamKam ut av problemene de nå er i.

Radarparet som brakte HamKam tilbake til norgestoppen i 2003, er begge med som kausjonister for den kriserammede klubben.

Ifølge prognosene klubben har fått laget for videre drift, manglet klubben i utgangspunktet 3,2 millioner kroner. Løsninger klubben har fått på bordet de siste dagene, sammen med HamKam yngres og andre, har gjort at behovet for å opprettholde driften ut sesongen er på "minst" én million kroner.

Dette melder klubben i pressemelding tirsdag kveld.

 Dette håper styret å få til ved at de får enkeltpersoner til å kausjonere for minimum 100.000 kroner hver seg. Kausjonen skal tjene som sikkerhet for et lån klubben skal ta opp for sikring av likviditet inntil kostnadskuttene begynner å virke.

Tidligere HamKam-trener og nå sjef i FC København, Ståle Solbakken, Truls og Tom Haakonsen er blant dem som allerede har sagt seg villige til å være med på å stille en kausjon på 100.000 kroner hver.

De forutsetter i likhet med de øvrige som har sagt ja, at klubben fortsetter å kutte kostnadene for å lage en robust og god løsning som sikrer drift også i de kommende sesonger. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Sjonfjell er optimist på HamKams vegne.
Foto: MATTIS RØHNE
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke