23. jul
Lettet: Kevin Beugre
 
HamKam med solid seier mot Nybergsund
(Hamarkameratene-Nybergsund 3-0) HamKam var bunnsolide mot Nybergsund, og vant 3-0. Debutant Kevin Beugre sendte HamKam i føringen, før to kjappe scoringer i første omgang trygget seieren til 3-0.

Publisert: 11.feb.2017 11:29
Oppdatert: 12.feb.2017 08:38

Kevin Knappen var fornøyd med gjennomføringen.

- Jeg er fornøyd med mye. Vi ser igjen mye av det vi jobber med på trening. Førsteomgang er solid. Vi bruker litt tid på å bryte igjennom, men så får vi tre raske scoringer, så førsteomgangen er god. Vi får brukt hele laget, så jeg er fornøyd.

Debutant Kevin Beugre ble spilt fint igjennom etter cirka 20 minutter, og sendte ballen kontant bak Sundets keeper. En drømmestart for den giftige spissen, som scoret 21 mål i 2. divisjon i fjor.

Fem minutter senere ble Ivar Sollie Rønning taklet inne i 16-meteren. Truls Jevne Hagen var veldig rutinert, og satte den kontant i mål. 2-0. 

Det stoppet ikke der for HamKam i første omgang. Sollie Rønning spilte nyervervelsen fra nettop Nybergsund, Juan Manuel Cordero gjennom alene med keeper, og gjorde ingen feil. 3-0 før det sto 30 minutter på Løten kunstgress.

Etter det roet tempoet seg noe, men både Beugre og Vaagan Moen hadde gode sjanser til å score. Kampen ebbet ut til pause med en solid tremålsledelse for HamKam. De grønne og hvite var meget gode og solide i første omgang, og slapp ikke til Nybergsund noe som helst de første 45 minuttene.

Den andre omgangen startet rolig, og det var ingen store sjanser de første 20 minuttene. Det eneste som fikk tilskuerne på Løten til å sperre opp øynene, var Markus Solbakken sitt langskudd som ble reddet av Sundet-keeperen.

Etter 75 minutter fikk Nybergsund tre store sjanser på rappen, men godt forsvarspill og godt spill av Lukasz Jarosinski i HamKam-målet avverget den muligheten.

En gledelig nyhet for HamKam-fans. Franck Semou kom inn på banen for første gang siden det alvorlige overfallet i fjor høst. Dansken fikk et kvarter på banen.

Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Mikkel Gran Frankmo, Mathias Pedersen Aasand og Patrick Hjelmseth kom inn for HamKam i andre omgang. Hjelmseth er en prøvespiller som tidligere har spilt i Kristiansund.

Den andre omgangen var ikke mye å skrive om, og endte målløs. Dermed kunne Kevin Knappen notere seg en ny solid seier i oppkjørin til en nye sesong.

HamKam sin startoppstilling: (4-2-3-1)

Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Francois Yabre, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Truls Jevne Hagen, Markus Solbakken - Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke