26. jun
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
HamKam slo opprykksrivalen
HamKam og Elverum vurderes av mange som to av årets største favoritter til å rykke opp. I dag barker de sammen for første gang i 2016, og Kamma vant 1-0.

Publisert: 04.mar.2016 08:46
Oppdatert: 05.mar.2016 16:06

HamKam har slitt med skader i vinter og kun vunnet en treningskamp (3-0 mot Løten). 

Elverum har på sin side vunnet to av tre kamper i 2016. De startet med å slå Brumunddal 3-0, før Gjøvik-Lyn fikk unngjelde med 1-0 på Elverum Stadion. I deres forrige test ble nyopprykkede Kongsvinger for sterke og vant 4-2 etter en jevn affære.

I dagens treningskamp ble det svært jevnt, men det var til slutt HamKam som trakk det lengste strået, etter at Valentin Blaka avgjorde kampen med sin scoring etter 54 minutter.

HamKam stilte med følgende lag (4-4-2): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Fracois Yabré, John Anders Rise - Nicholas Mickelson, Franck Semou, Marius Hagen, Henrik Lehne Olsen - Valentin Blaka, Saihou Jagne.

Saken oppdateres!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STARTER: Franck Semou (f.v.) og Marius Hagen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke