17. jul
mÅLSCORERE: Eiven Hølmo Solberg (t.v.) og Kristian Wirstad løftet tomålscorer Kristian Eriksen på gullstol. Foto: Pål Jacobsen
 
HamKam nærmer seg interkrets
Etter 4-3 over Lillehammer ligger alt til rette for at HamKams juniorer spiller i interkretsserien neste sesong.

Publisert: 19.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Lillehammer
Det står mellom Lillehammer og HamKam om hvem som skal få den ene plassen til neste sesongs interkrets.
Nå sitter HamKam i førersetet.Etter de første 45 minuttene ledet hjemmelaget fortjent 3-1. HamKams mål ble scoret av førsteomgangens beste spiller, Kristian Eriksen. Hva trenerduoen Twiddy/Bjerke sa i pausen til spillerne vet ikke vi. At det hjalp er det ingen tvil om.
Spillere som Torgeir Strand Osmo og Kristian Wirstad begynte å spille slik vi vet de kan. På topp fortsatte Kristian Eriksen og gjøre det surt for hjemmelaget.
Også Eiven Hølmo Solberg begynte å fart på beina. Hans ene forsering ble til straffe, en straffe han sikkert satte sjøl i mål. Drøye 20 minutter før slutt satte Kristian Wirstad inn HamKams tredje og lagene var like langt. Kristian Eriksen kronet kampen med en superscoring to minutter før slutt. Dermed tre meget viktige poeng.
- Nå ligger det an til interkrets kommende sesong, noe som er svært viktig for oss. De som er litt for unge for Bondeligaen, får veldig bra kamptrening i interkrets. For oss er det veldig viktig, sier en storfornøyd Chris Twiddy.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke