15. des
ENIGE: Stein Arne Ingelstad (t.v.) og Thor Iversen.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
HamKam og Brumunddal deler billettinntektene
30. august møtes HamKam og Brumunddal på Briskeby. Nå går klubbene sammen for å selge mest mulig billetter til lokaloppgjøret.

Publisert: 14.aug.2015 16.43
Oppdatert: 14.aug.2015 16.43

Torsdag ettermiddag fikk Brumunddals daglige leder, Thor Iversen, utdelt 400 billetter til HamKam-Brumunddal av Kammas daglige leder, Stein Arne Ingelstad.

For hver solgte voksenbillett til kampen vil 100 kroner gå til HamKam, mens Dala får 50 kroner. Alle under 18 kommer inn gratis.

Planen er at dette skal være begynnelsen på et større samarbeid klubbene imellom.

– Vi trengte hjelp til å selge billetter til kampen mot Brumunddal. Vi ønsker å få flest mulig på kamp, og nå kan folk støtte begge klubbene ved å kjøpe billett å komme på kamp, sier Ingelstad.

– Jeg ble veldig positiv da jeg fikk telefonen fra Hamar. Det var en gledelig forespørsel og kanskje er dette starten på et større samarbeid, sier Iversen, som kan fortelle at billettsalget starter i Brumunddal allerede lørdag.

– Da står vi på stand i byen, og vi kommer til å selge billetter her på stadion også under neste hjemmekamp.

Selv om klubbene konkurrerer sportslig jobber de med flere tiltak som skal øke samarbeidet mellom klubbene utenfor banen. Nå håper de først og fremst på publikumsfest på Briskeby 30. august.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke