19. jun
GOD: Fredrik Tervaniemi herjet mot HamKam i dag.
FOTO: Arve H. Blystad
 
Tervaniemi kunne peke nese til HAs sportsredaktør
Målvakten vartet opp med storspill da HamKam ble nektet scoring.

Publisert: 14.aug.2016 17:10
Oppdatert: 14.aug.2016 21:39

(HamKam - Elverum 0-0)

Lørdag skrev HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen at Elverum-målvakt Fredrik Tervaniemi var lagest svakt punkt:

Kommentaren ligger til høyre i artikkelen

I dag vartet han opp med flere elleville redninger. Da Ivar Sollie Rønning satte hodet på ballen på overtid, trodde alle at ballen skulle gå inn. Men målvakten fikk kastet seg bakover og slått ballen utover dødlinja.

- Den redningen gjør jeg egentlig aldri, men jeg hadde en god dag i dag, og det var deilig å se den gå utenfor, smiler Tervaniemi, som kom med et lite stikk til Steen Hansen:

- Du prøvde å psyke meg ut, men jeg gikk ikke på, sa han og lo.

Han forteller at han egentlig ikke brydde seg om kommentaren. 

- Jeg tenkte ikke på det da jeg spilte. Jeg tok det hele med et smil, men det er deilig å stilne ham. Rune er kaxig, gliser svensken. 

jaget scoring

Det sto 0-0 mellom etter de første 45 minuttene.

Elverum åpent best, men etter 21 minutter ble laget redusert til ti spillere. Saihou Jagne løp inn i bakrommet, og han ble felt av Erlend Eggen Persgård - som ble sendt i dusjen.

Like etterpå fikk Truls Jevne Hagen en scoring annullert, og den situasjonen irriterte Kevin Knappen.

På tampen fikk HamKam en gigantsjanse til å score på en corner, men både tverrliggeren og en Elverum-rygg holdt HamKam unna goalen. 

enorme sjanser

HamKam hadde flere store sjanser til å punktere kampen i andre omgang, men uten å score. Både Ole Erik Midtskogen og Ivar Sollie Rønning kunne gitt Kamma ledelsen, men det ville seg ikke.

- Jeg forsøkte bare å gjøre meg så stor som mulig da Ole Erik fikk sjansen, og jeg lyktes med å få en hånd på skuddet, sier Tervaniemi. 

- Vi skaper nok sjanser til å vinne, og det er veldig surt og irriterende at vi ikke klarte det, sier HamKam-trener Kevin Knappen. 

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Francois Yabré, Tobias Ødegård, John Anders Rise - Ole Erik Midtskogen, Franck Semou, Kristoffer Hagen, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Saihou Jagne.

Benk: Lars Jendal, Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Simen Bolkan Nordli, Mathias Pedersen Aasand, Thobias Ndungu.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke