19. jun
 
HamKam vil opp med app
HamKam satser på opprykk denne sesongen, og nå satser de også utenfor banen. En ny app, der all info om de grønne og hvite blir samlet på ett sted, lanseres i anledning helgens kamp mot Follo.

Publisert: 08.jun.2017 15:31
Oppdatert: 08.jun.2017 16:34

Administrativ leder i HamKam, John Anders Rise, er glad for å ha fått på plass appen, som er utviklet av AlphaEntrance i samarbeid med HamKam. Robert Ulven Kvålshagen blir innholdsansvarlig.

- Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan lansere appen. Den gir oss muligheter på flere plan, og vi kommer tettere på publikum. Alle bruker telefonen sin, så at vi får samlet all info i denne appen, blir veldig bra, sier John Anders Rise.

Se også: "Vant" 13-3 på cornere og 12-6 på skudd

Gir mange muligheter

Appen gir mulighet for billettkjøp, nyheter, lagoppstilling, kampprogram og flere andre muligheter:

- Det viktigste blir egentlig at man kan kjøpe billett i appen. Det gjør det veldig enkelt for publikum å komme seg på kamp. Det skal også bli mulig med sesongkort og lignende inne i appen. Det vil gjøre det enklere for blant annet bedrifter, forteller han.

Det skal også bli gode muligheter for samarbeidspartnere å markedsføre seg gjennom appen. Det jobbes med steg for steg, og de ønsker innspill hvis folk har gode idéer.

Håper folk bruker den

Nå håper Rise at folket laster ned appen og begynner å bruke den. 

- Nå må vi få det ut til folket, og få folk til å bruke tjenestene inne i appen. Vi skal oppdatere den ofte og mye slik at den blir veldig interessant og slik at folk trykker seg inn på den. Det skal være mange muligheter inne i appen slik at folk kan engasjere seg og selv være involvert. Det blir enda mer personlig for folk i forhold til klubben, og man kan komme enda tettere på oss, forteller Rise.

Se også:Benekter at spillerne er blitt blaserte

Daglig leder i AlphaEntrance, Tore Løvås, forteller om prosessen: 

- Vi kom med idéen i fjor høst, og nå har vi jobbet med ideen frem til lansering. HamKam har et veldig potensial, og engasjerer mange, så jeg håper appen skal hjelpe til med å få frem noe av det, forteller Løvås til HA.

Appen kan lastes ned ved å sende HamKam til til 2345, eller ved besøk i Appstore og Google Play.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke