20. jun
TRENERE: John Anders Rise (t.v) og Truls Jevne Hagen var lagledere for G94-laget under internkampen. Spillerne fulgte nøye med på instruksene til HamKam-gutta.
 
HamKam satset på kvalitet
Forrige uke deltok 110 inviterte fotballtalenter på HamKams eliteskole. Knut Hagen har sørget for at det har vært kvalitet på treningene.

Publisert: 12.aug.2008 06:13
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi i HamKam ønsker å gi talentene på eliteskolen best mulig kvalitet. Derfor inviterer vi de beste spillerne, og skikkelige trenere, sier leder for skolen Knut Hagen.

Vanligvis har flere A-spillere vært involvert som trenere, men i år har det vært begrenset. Det har Hagen en forklaring på:
- Vi har ikke med A-spillere som ikke kan være trenere. Vi er interesserte i folk som er engasjerte, og har noe å gi spillerne våre.
Vegar Bjerke og Jan Michaelsen er to av de Hagen har latt trene de 110 elevene.
Selv om det er fotballen som har vært i fokus denne uken, trekker også Hagen fram den sosiale biten som viktig.
- De som er med på skolen møter gode fotballspillere fra mange forskjellige steder. Med ti treninger i uka blir de kjent med hverandre, og det er også viktig, fortsetter Hagen.
For spillerne på eliteskolen ble forrige uke bare et lite drypp i hverdagen. Likevel tror Hagen at uken kan hjelpe dem til å bli bedre fotballspillere:
- Vi gir dem god veiledning, og seriøse økter. Mange av spillerne som kommer hit til oss, trenes av foreldre i sine respektive klubber. Derfor kan en uke med dyktige trenere være svært lærerikt, fastslår Hagen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke