20. aug
PÅ ÅRÅSEN: Truls Jevne Hagen har trent med Lillestrøm denne uka, men HamKam håper å signere ny kontrakt med modølen i neste uke.
Foto: Fredrik Olastuen
 
HamKam-spillere trener med Lillestrøm
To HamKam-spillere har trent med Lillestrøm denne uka.

Publisert: 15.des.2016 10:39
Oppdatert: 15.des.2016 10:42

Truls Jevne Hagen og Lars Jendal har vært på Åråsen og trent med Lillestrøm denne uka. Jevne Hagen har deltatt på to treninger, mens den unge keeperen Jendal også har fått kjent på toppnivået i norsk fotball.

Håper å signere Hagen

HamKam håper likevel å signere en ny kontrakt med Jevne Hagen i neste uke, og slik HA-sporten forstår det, er det ikke aktuelt med noen overgang til Lillestrøm.

- De har trent med oss først og fremst med tanke på at vi har åpne treninger denne uka, sier Arne Erlandsen til HA-sporten.

Han kjenner selv godt til Truls Jevne Hagen fra tiden som HamKam-trener, men det skal være Aleksander Melgalvis som har fått med seg Jevne Hagen til Åråsen denne uka.

- Truls er en god venn av Aleksander Melgalvis, og vi har jo akkurat signert Melgalvis i denne posisjonen, sier Erlandsen.

Flere på Åråsen

Når det gjelder Jendal, er det HamKams keepertrener Rolf Høgmo, som tidligere har jobbet for Lillestrøm, som har tatt kontakt med Lillestrøm for at den unge og talentfulle keeperen skal få kjenne på toppnivået i norsk fotball.

I tillegg til de to HamKam-spillerne, skal også Elverums Remi Svindland og Raufoss' Kristian Lønstad Onsrud ha trent med LSK denne uka.

Flere kontraktsforslag

Hjemme på Briskeby håper HamKam å signere ny kontrakt med John Anders Rise i neste uke. Samtidig er HamKam også i dialog med Brumunddal for å bli enige om en løsning for Emil Holst - som HA-sporten skrev om tidligere denne uka.

I tillegg har klubbens unge store talenter, Markus Solbakken (16) og Sander Eng Strand (15), fått hvert sitt tilbud om proffkontrakt. Det skal ha blitt overlevert til foreldrene Anniken Solbakken og Rune Strand - som også er styremedlemmer i klubber - tidligere denne uka.

  
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke