23. jul
VANT: Kent Bergersen og HamKam slo Løten torsdag kveld.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
HamKam slo Løten 3-0
HamKam hadde få problemer med å slå Løten torsdag kveld, og tok dermed sin første seier denne vinteren.

Publisert: 18.feb.2016 22:02
Oppdatert: 18.feb.2016 22:37

Med noen spillere tilbake fra skade og fire prøvespillere på plass var det et bedre rustet HamKam som gjestet 4. divisjonslaget Løten torsdag kveld. 

Blaka tilbake med scoring

Det tok 22 minutter før Kammas prøvespiller Willy Zamble satte inn kveldens første scoring, etter en litt uheldig inngripen fra Løtens sisteskanse.

På overtid av 1. omgang avsluttet Valentin Blaka, som har vært ute med skade noen uker, et flott HamKam-angrep og doblet ledelsen.

- Valentin fikk prøve seg som kant og bidro med en del positivt, blant annet en scoring, sier HamKam-trener Bergersen

Det var grønnbuksene som åpnet best også etter hvilen, og Truls Jevne Hagen la på til 3-0 etter 53 minutter.

Begge lag gjorde flere bytter mot slutten, men resultatet stod seg kampen ut.

Fikk trent ANGREPSSPILL

Mot Fredrikstad, Kongsvinger og Nybergsund har Kamma lagt vekt på det defensive arbeidet. Mot Løten slapp de til lite bakover og fikk trent mer offensivt.

- Vi fikk en bra time hvor vi fikk trent mye på angrepsspillet vårt, før vi byttet inn et par prøvespillere, sier Bergersen, som likte det han så av debutant Marius Hagen.

- Marius spilte en time og så bra ut, sier treneren, om spilleren som noterte seg for en målgivende pasning.

Svake prøvespillere

Bergersen kastet etter hvert innpå et par prøvespillere, uten at han ble videre imponert.

– Det var Stefan, en spiss fra Serbia, og Saryas, en kantspiller fra Bærum, som har trent med oss denne uka. De blir nok ikke med videre, sier Bergersen.

I tillegg fikk Zoran Akovic 90 minutter i Kamma-buret. Keeperen hadde ikke mye å gjøre, men vartet opp med en god redning på et Løten-frispark.

– Zoran hadde en rolig kamp i kveld. Han er en keepertype som kunne vært noe å satse på, men siden Montenegro ikke er i EU blir det vanskelig å hente han, sier "Kenta", som var glad for vinterens første seier.

- Måtte det ikke bli den siste, gliser HamKam-treneren. 

HamKam stilte med dette laget (4-4-2): Zoran Akovic - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, John Anders Rise, - Valentin Blaka (Magnus Sjølstad fra 75.), Henrik Lehne Olsen, Marius Hagen (Ove Solvang fra 58.), Rytis Leliuga, - Willy Zamble (Saryas fra 58.), Saihou Jagne (Stefan fra 58.).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke