26. jun
 
HamKam trekker flest tilskuere
46 prosent bedre enn i fjor. 

Publisert: 20.aug.2013 12:12
Oppdatert: -

Tall fra Norsk Toppfotball viser at siste års dramatiske tilskuersvikt i norsk fotball er stoppet.

– Fallet ser ut til å ha flatet ut. Det er positivt, opplyste mediesjef Thomas Torjusen i Norsk Toppfotball på et frokostmøte på Ullevaal stadion tirsdag.

Til nå har 1.308.932 personer betalt inngangsbillett på sesongens kamper i eliteserien. Det er riktignok nedgang på 3,27 prosent fra forrige sesong, men det tallet lever fotballfolket godt med.

– Positive TV-tall og en hyggelig undersøkelse blant publikum og sponsorer gjør at Norsk Toppfotball har god tro på fremtiden, ble det slått fast.

I 1. divisjon er det blitt mer folk på tribunene. Fra forrige sesong har tallet steget med 8,14 prosent.

Interessen for den nest beste ligaen har særlig steget i Hamar hvor snittet på Briskeby Gressbane har vært 2.129 tilskuere så langt denne sesongen. Det er 46,38 prosent bedre enn i fjor, mens Hødd har et snitt på 43,33 prosent bedre enn i forrige sesong.

I Fredrikstad er ikke tallene like hyggelige. Folk er uteblitt fra stadion etter flere dårlige hjemmekamper. Tilskuersnittet i år er 4386. Det er et fall på 38,32 prosent fra i fjor. (©NTB)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke