16. des
BIDRAR: Stein Arne Ingelstad (t.v.) og Cato Erstad har sammen med Truls Nordby Johansen stilt sikkerhet for 100.000 kroner.
 
HamKam-trio bidrar igjen
De tidligere HamKam-spillerne Cato Erstad, Stein Arne Ingelstad og Truls Nordby Johansen går sammen og kausjonerer for 100.000 kroner. HamKam beveger seg stadig vekk fra konkursspøkelset.

Publisert: 03.jul.2014 20.30
Oppdatert: 03.jul.2014 20.39

Det er ingen tvil om at HamKams videre eksistens har mobilisert tidligere spillere i klubben.

Det startet med Ståle Solbakken, Tom og Truls Haakonsen og Njål Berge. Det fortsatte med Frode Haugli, Knut Holte og Ronny Pedersen, før en ny trio sa ja til å hjelpe klubben torsdag kveld.

Mannen med flest a-kamper gjennom tidende, Cato Erstad, går sammen med Stein Arne Ingelstad og Truls Nordby Johansen om å stille sikkerhet for 100.000 kroner.

HamKam har som mål å få sikkerhet til et lån på minst 2 millioner kroner, slik at det skal være grunnlag for videre drift for bunnlaget i 1. divisjon.

Styret i HamKam skal innen fredag 4. juli klokka 12.00 ta den endelige beslutningen om klubben skal melde oppbud, eller ikke.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke