19. jun
 
HamKam vil ha Nome
Håvard Nome (24) var én av fem som fikk prøve seg på HamKam-trening i går. Det er en spiller Kent Bergersen gjerne vil signere.

Publisert: 30.jan.2015 10:58
Oppdatert: 30.jan.2015 11:01

Fjorårets Alta-kaptein, Håvard Nome viste seg fram på HamKam-trening i går sammen med Anders Nygaard (21) fra Tønsberg, Kushtrim Maholli (25) og Adam Larsson (25) fra Sverige i tillegg til Sigurdur Kristjansson (23) fra Island.

- Nome en vi ønsker oss

HamKam-trener, Kent Bergersen mener han tidlig merker seg hvem som har det som skal til for å bli en del av HamKam-stallen.

- Noen ser du det på med en gang, at dette er en spiller vi kunne tenke oss, sier Bergersen som lot seg imponere av Nome.

- Vi vet om nivået til Håvard, og at han med sin 1. divisjonserfaring er en vi ønsker oss hit, sier Bergersen.

Nome er kontraktløs og leter etter interessante klubber så høyt i divisjonssystemet som mulig.

Vil helst spille 1. divisjon

- Jeg var på prøvespill i Bærum også, men det ble ingen kontrakt der. Jeg vil jo helst spille i 1. divisjon, det er derfor jeg ikke forlenget med Alta, sier Nome som likevel ser på Kamma som en spennende mulighet.

- Det er en stor klubb med topp stadion og flotte fasiliteter. De har et ungt spennende lag på gang med masse kvalitet, sier 24-åringen.

Når det gjelder de fire andre prøvespillerne vil Bergersen gi de litt mer tid før han tar en beslutning.

- Det er vanskelig å vise seg fram på én trening. Noen av dem har reist langt for å komme hit, så jeg vil se dem ut uka før vi gjør noe mer, sier treneren.

HamKam skal etter planen spille internkamp lørdag, dit kan det komme enda flere spillere for å vise seg fram.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke