16. des
POSITIV: Kent Bergersen er fornøyd med det han har sett av Emil Dahle. Nå vil han bruke morgendagens kamp til å bli enda bedre defensivt.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Bergersen vil se et samlet og gjerrig Kamma-lag
Vi sender Raufoss - HamKam her på HATV klokka 16.50 mandag.

Publisert: 27.mar.2016 21.39
Oppdatert: 28.mar.2016 02.23

I morgen tar HamKam turen over Mjøsa for å møte Raufoss.

HamKam slet ofte defensivt sist sesong, og nå ønsker trener Kent Bergersen å bruke kampen i morgen til å trene på defensivt spill.

forsvaret blir viktig

- Vi har hatt fokus på det defensive spillet de siste dagene. Vi kommer til å bruke matchen i morgen til å terpe defensivt, variere presshøyder og spille klokt, sier Bergersen, som må klare seg uten Tobias Ødegård i morgen.

Inn kommer unge Marius Bratberg Lund.

- Marius er den eneste som har vært med på hver eneste trening så langt i vinter, og han kommer til å klare seg fint. Marius spilte 15 minutter mot Mjøndalen, og det gjorde han bra, sier Bergersen.

dahle-skryt

Emil Dahle, som gjorde sin første trening med HamKam onsdag, er også klar for dyst.

- Han har trent bra med Stabæk i hele vinter, og nå håper vi han kan bidra for oss. Emil har sett veldig lovende ut på trening, og nå blir det viktig å trene på relasjonene med hverandre, sier Bergersen.

Vi sender kampen her på h-a.no, og det er Håkon Kristiansen som skal kommentere kampen.

HamKams lag (4-2-3-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, François Yabré, John Anders Rise - Henrik Lehne Olsen, Franck Semou - Simen Bolkan Nordli, Ivar Soille Rønning, Emil Dahle - Saihou Jagne. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke