11. des
 
HamKams 13-åringer møter Frogner
Sigurd Wold Riise og Brik Alexsander Boufous vil underholde seerne i finalen.

Publisert: 08.jun.2014 13.31
Oppdatert: 08.jun.2014 13.36

HamKam-gutta Sigurd og Brik imponerte da HamKam danket ut Abildsø og tok seg til finalen i Briskebyturneringen. Etter en dramatisk fotballkamp på Børstad, der de grønnhvite til slutt halte i land en fortjent 4-2-seier, er 13-åringene klare for HATV-sendt finale på Briskeby klokka 16.15.

- Dette var en slitekamp, og i finalen må vi spille så bra vi kan. Men vi både trener og spiller kampene våre på Briskeby, så vi har en klar hjemmebanefordel, hevder Sigurd. 

I cupens avgjørende kamp venter Frogner, som ga spanske Junior Strikers' Norges-besøk en kjedelig avslutning i semifinalen.

- Frogner har to store og gode spillere, og de slo Junios Strikers, så det kommer til å bli tøft, analyserer ungguttene.

PLANLEGGER FEIRINGER

HamKam-spillerne er likevel innstilt på å produsere litt sjelden hjemmejubel på Briskeby.

- Ja, vi vil underholde publikum med feiringer. Nå skal vi hjem for å spise  bananer og planlegge hvordan vi skal feire scoringene våre. Jeg så på noen kule feiringer på nettet i går kveld og har noen gode ideer, opplyser kaptein og midtbanekjempe Brik.

Lynving Sigurd har allerede finaleferinga klar og demonstrerer fornøyd at backflipen sitter til 20 i stil. 

- Vi har spart de gode feiringene til finalen, smiler han lurt etter en kjapp baklengs salto.

I samarbeid med Briskebyturneringen sender HATV live fra Briskeby i hele dag. A-finalene spilles mellom 16.15 og 20.00 og kommenteres av HA-sporstredaktør Rune Steen Hansen. Følg den spektakulære turneringsavslutningen direkte i videovinduet øverst på denne siden.


 
SALTO-SIGURD: Sigurd Wold Riise demonstrerer sin eventuelle finalefeiring, en uforståelig kontrollert baklengs salto. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
FINALEKLARE: Sigurd Wold Riise og Brik Alexsander Boufous møter storvokste Frogner-spillere i finalen på Briskeby. FOTO: MIkkel Torpen Hokstad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke