23. okt
EVENTYRLYSTEN: Marius Hagen er en utadvendt gladgutt, som elsker å oppleve nye ting. Foto: Anders Bakkerud Larsen
 
HamKams eventyrer kunne valgt å surfe i Miami, men valgte HamKam
Marius Hagen har spilt for mange klubber i løpet av sin korte karriere. Nå vil han lage liv og røre rundt Briskeby-klubben.

Publisert: 16.mar.2016 12:37
Oppdatert: 16.mar.2016 12:42

23 år gamle Marius Hagen er i sin åttende klubb i løpet av fotballkarrieren.

Han forteller at han ikke får nok av å reise.

– Jeg liker å reise, og jeg liker å oppleve nye ting. Jeg føler at jeg har fått med meg ganske mye allerede. Den som reiser, den får oppleve spennende ting, sier Hagen, før han fortsetter:

– Jeg er fra Norges beste surfestrand, og jeg elsker virkelig å surfe. Hadde jeg ikke gått hundre prosent inn for å rykke opp med HamKam, hadde jeg heller flyttet til Miami for å surfe og spille fotball der borte, sier han.

Vinnerskalle

For selv om Hagen er en morsom og livlig type utenfor banen, er han en tøff og hard midtbanespiller innenfor krittmerkene.

– Jeg kan være en klyse og en drittsekk på banen, for jeg er en skikkelig vinnerskalle. Det er ingenting jeg hater mer enn å tape, sier Hagen, som håper å kunne lage trøkk og stemning på kampene på Briskeby i løpet av sesongen.

– Vi må få folk til å komme, og det må være noe ekstra som skjer når vi spiller kamper. Jeg har vært på flere Storhamar-matcher i løpet av den tiden jeg har bodd her, og der har det vært veldig bra trøkk på tribunen. Det er mulig for oss også, sier han.

samarbeid med fansen

Briskebybandens leder, Marie Ørsnes, tok tidligere i vinter kontakt med Hagen for å verve spillere til supportergruppen, og midtbanespilleren svarte positivt på forespørselen.

– Jeg fikk en mail fra henne der hun ville at vi skulle verve oss, og nå har vi fått inn 2.500 kroner, pluss at jeg har lagt inn 1.000 kroner selv. Jeg jobbet i markedsavdelingen da jeg spilte i Kristiansund, og der gjorde vi en del stunt for å få inn penger. Det er viktig å hjelpe til, sier han.

savnet tøffe typer

HamKam-trener Kent Bergersen håper at Hagen er en nyttig tilvekst for laget.

– Marius er en livlig fyr, som er morsom både på og utenfor banen. Vi har vært på utkikk etter typer som Marius – som kan lage litt liv. Men samtidig må vi passe opp for at det ikke blir for mye, sier Bergersen, før han legger til:

– Vi følte at vi manglet ledertyper i fjor, men det føler vi at vi har fått inn i de fire spillerne som har kommet til oss i løpet av vinteren, sier HamKam-treneren til HA-sporten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke