17. jul
 
Hassan har scoret i to kamper på rad
- Jeg begynner å bli vant til kunstgresset, forklarer dansken.

Publisert: 19.okt.2014 21:34
Oppdatert: 19.okt.2014 21:39

Mustafa Hassan har virkelig fått sving på sakene i HamKam i det siste. Den hurtige vingen/spissen chippet inn 1-0 mot Kristiansund i forrige serierunde, og i dag gjentok han bedriften med en herlig goal i 2-4-tapet for Alta på Briskeby.

- Det er deilig. Jeg begynner å bli vant til å spille på kunstgress, smiler Hassan i videointervjuet over.

Mot Alta scoret HamKam to mål for andre gang på rad, og i tillegg produserte grønnbuksene mange farligheter. Hassan mener at Chris Twiddy - sesongens fjerde HamKam-sjef - har gjort Kamma til en større trussel for motstandernes forsvar.

- Ja, det kan man godt si. Han lar de offensive spillerne gjøre det de vil, og det gir gode resultater, sier han.

Hassans kontrakt med klubben går ut etter sesongen. I videointervjuet over kan du høre hvilke tanker han har om å bli med klubben ned til nivå tre.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TO MÅLSCORERE: Ørjan Børmark-By og Mustafa Hassan scoret hvert sitt mål mot Alta. Her feirer de førstnevntes nettkjenning mot Nest-Sotra tidligere i høst. FOTO: Pål Jacobsen, arkivfoto
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke