20. aug
 
Knappen etter 23 strake kamper uten tap: - Det har vært en bra vinter 
(Hødd - HamKam 1-2) Kevin Knappens gutter vant i generalprøven mot Hødd, men treneren var ikke imponert over lagets prestasjon.

Publisert: 08.apr.2017 14:53
Oppdatert: 08.apr.2017 15:24

- Vi får et bra resultat, men prestasjonen er ikke bra. Vi er upresise med ballen, vi slurver i presset. Og jeg synes vi gjør for mange dårlige valg. Vi blir spillende mye fra side til side, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

Les også: Bolkan Nordli vil på landslaget

Da Hønefoss slo HamKam 1-2 på Briskeby 12. juni 2016, trodde nok de færreste at HamKam skulle gå de neste 23 kampene uten å tape.

- Det har vært en bra vinter. Vi har vært skadefrie stort sett hele tiden, og det var først i dag at vi hadde tre spillere ute. Vi har vært førende mot stort sett alle, selv om vi ble trøkket litt i dag. Vi har fått gode resultater, og det må gi selvtillit til laget.

Se høydepunktene i toppen av artikkelen!

Neste mandag begynner alvoret: HamKam møter Asker på bortebane. 

- Vår største utfordrer er oss selv. Dersom vi ikke jobber hardt, vil vi uansett få det tøft. Men jeg er trygg på at spillerne ønsker å oppnå et godt resultat. Vi går inn til den kampen med selvtillit, sier han.

Jarosinski-tabbe

HamKam startet kampen best, og det tok ikke lang tid før Ivar Sollie Rønning var nære scoring. Trønderen fikk et langt oppspill, dro seg inn fra venstresiden og fyrte av. Ballen gikk via et Hødd-bein og ut til corner.

Selv om det var Kamma som styrte spillet i starten, var det vertene som skulle få den første goalen. Torbjørn Kallevåg svingte en dødball inn fra venstresiden, og HamKam-målvakt Lukasz Jarosinski feilberegnet totalt da han gikk ut for å bryte ballen - som i stedet gikk inn ved den nærmeste stolpe.

Da Martin Breivik hadde holdt Ole Erik Midtskogen på hjørnet av 16-meteren, fikk HamKam straffe. Truls Jevne Hagen satte den sikkert nede til venstre for seg selv.

Hødd hadde flest sjanser før hvilen, men uten å få uttelling. 

Sollie Rønning i sentrum 

Ivar Sollie Rønning hadde to gigantsjanser til å score like etter hvilen, men begge hodestøtene til den tidligere Levanger-spilleren gikk på utsiden av stolpen.

Da Truls Jevne Hagen lempet en dødball inn i boksen, var Sollie Rønning derimot klinisk i avlsutningsøyeblikket. Han tok imot, vendte opp og satte kula via stolpen og i mål. 

- Vi snakket om å sette litt mer trøkk på dem i pausen. Ivar får to enorme muligheter, og det var godt at han fikk inn den siste, sier Knappen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke