15. des
 
Hollingen overrasket over HamKams gode spill
Den talentfulle leiesoldaten fra Molde tror HamKam blir bedre og bedre utover høsten.

Publisert: 14.aug.2014 22.08
Oppdatert: 15.aug.2014 07.25

Andreas Hollingen hadde spilt en halv andrelagskamp og deltatt på to treninger med HamKam før debuten på Briskeby torsdag kveld. Selv om Fredrikstad vant 3-1, er den Molde-eide 19-åringen fornøyd sine første minutter i grønt og hvitt.

- Det var kjempeartig å få kjenne litt på trøkket. Det har jeg savnet i 2. divisjon hjemme i Molde, der man nærmest bare spiller for å spille. Her spiller man for å sanke poeng foran et publikum, og det er artig, smiler den lovende midtbanespilleren i videoen over.

Gode spillere

Talentet styrte HamKam-spillet med stor ro, et sjeldent overblikk og sikre pasninger i debuten. Han mener trener Haagenrud har gjort en god jobb de siste månedene, og at HamKam lagmessig har kommet godt ut av sommerens krise.

- Jeg synes vi spiller bra i dag, og det er overraskende bra med tanke på at vi har så mange nye spillere. Det har kommet inn mange gode spillere, og HamKam kommer til å bli bedre og bedre utover høsten, lover Hollingen.

- Bedre PASNINGER enn Ante

Svein Inge Haagenrud lot seg begeistre av Hollingen under andrelagskampen mot Sander. Også etter den reelle debuten er HamKam-sjefen fornøyd med sin nye midtbanemaestro.

- Han er en klassespiller på dette nivået. Han slår bedre pasninger enn Ante, skryter HamKam-treneren og sikter til kroatiske Ante Vitaic, som skrudde inn cornere og lekte med motstanderne på Briskeby i 2008.

Se hele intervjuet med Andreas Hollingen og hør om hans høye fotballambisjoner i videoen over!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STYRTE SPILLET: Innleide Andreas Hollingen var sentral i HamKams gode offensive tendenser mot Fredrikstad. FOTO: Fredrik Hubred Hagen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke