25. jun
STREKK: Jan Michaelsen fikk smerter i kneet etter at foten satt fast i underlaget på Ilsengbanen mandag. Her får han hjelp av fysioterapeut Hans Noet.
 
Høyre kant hvis Michaelsen blir klar mot VIF
Han måtte stå over både mot Bodø/Glimt, Fredrikstad, Strømsgodset og Lillestrøm. Kanskje går Jan Michaelsen (37) glipp av Vålerenga-kampen også. Spiller han, blir det trolig som høyrekant.

Publisert: 04.jun.2008 06:04
Oppdatert: -

HAMAR: - Fifty/fifty-mulighet for at han spiller, sier fysioterapeut Hans Noet.

Det er ikke den gamle lyske/mage-skaden som i tilfelle holder Michaelsen unna VIF-oppgjøret:

Muskelstrekk
- Nei, det var en muskel bak på kneet som ble strukket da foten satt fast i underlaget på Ilseng mandag. Det er neppe noen langvarig skade. I dag gjør det vondt, men jeg gjør alt for å bli klar. Jeg får full behandling, is og massasje og håper at det hjelper. Kampen mot Vålerenga vil jeg gjerne spille. Den er et av sesongens høydepunkter. Etter denne matchen, har vi igjen 2. runde borte mot Valdres. Så er det tre uker til «høståpningen» mot Brann. Vi får god tid til å lege eventuelle skavanker, sier den danske veteranen, som er inne i sin siste sesong på Briskeby.

Takket være skader og karantene, har han bare spilt fire av åtte seriekamper så langt.

Fifty/fifty
- Jeg anser muligheten for at han kan spille mot Vålerenga, som fifty/fifty, sier fysioterapeut Hans Noet.

Hvis Michaelsen får klarsignal, åpner han antakelig som høyre kant. Det betyr i tilfelle at Marius Gullerud og Markus Ringberg danner sentral midtbane, og at Adem Güven tar over venstrekanten for John Anders Rise.
Jan Michaelsen var travelt opptatt med å pumpe innlegg fra høyrekanten på Ilsengbanen mandag før han fikk en vridning i kneet og måtte ta det litt piano.
- Jeg aner ikke om jeg skal spille kant mot Vålerenga. Det får du spørre Arne (Erlandsen) om. Men det er jo min gamle plass. Jeg har hatt den rollen mange ganger i en annen klubb.
- Jan kan spille sentralt også, han. Vi har flere alternativer på midtbanen, sier Arne Erlandsen.
Jan Michaelsen tror HamKam har gode muligheter mot Vålerenga:

Lettere i kroppen
- Det ser ut til at folk flest virker lettere i kroppen. Vi er litt skarpere i duellspillet og i forflytningene.

- Den tre uker lange VM-pausen betyr at kampen mot Brann på Briskeby lørdag 28. juni er starten på en 17 kamper lang høstsesong?
- Ja, det gjelder å være skjerpet og bli kvitt alle skadene i løpet av ferien. Så langt har sesongen vært preget av mange skader og dommeruhell, sier den tidligere Panathinaikos-proffen, som Ståle Solbakken hentet til Hamar for fire år siden.
Nå har han igjen maks 17 seriekamper, pluss eventuelle cupkamper, før han legger opp og reiser hjem til Danmark.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke