23. okt
 
Twiddy forteller om ukultur i HamKam-garderoben
- Mange av spillerne fortjener ingen framtid i klubben, sier en flau HamKam-sjef. Se høydepunktene fra Kammas kollaps over!

Publisert: 28.sep.2014 17:46
Oppdatert: 29.sep.2014 10:06

Etter pinlige 0-4 mot ytterst formsvake og særdeles nedrykkstruede Tromsdalen på Briskeby, er det en både lattermild og slukøret Chris Twiddy som lunter ut av HamKam-garderoben. 

- Dette var flaut. Huff! ler sesongens fjerde HamKam-trener dystert.

Dårlig garderobekultur 

HamKam ga totalt opp i andre omgang, og Tromsdalen - som hadde tapt seks av sine sju foregående kamper - så plutselig ut som et topplag i flomlyset på Briskeby. Trener Twiddy savner vinnermentalitet i spillergruppa etter den siste HamKam-kollapsen i en lang rekke.

- Det aller enkleste i fotball er å være klar og gi 100 prosent i hver duell, men det er mange som ikke er der i HamKam nå. Flere av spillerne gir ikke nok for laget, og det har utviklet seg en kultur for det i garderoben. Det krever mye å være i toppfotballen, men dét er det tydeligvis mange av våre spillere som ikke vet, sier en misfornøyd Twiddy og fortsetter:

- Nå ser vi hva slags spillere vi har, og det er mange som ikke har noen framtid i HamKam. De må vise mer enn i dag for å fortjene det, sier waliseren.

To stopper-selvmål

Etter snaue ti minutter av kampen var HamKam-stopper Prince Mambouana uheldig. Et skudd fra Vegard Lysvoll traff ham i leggen og lurte seg forbi Lars Øvernes.

Ti minutter før pause måtte en skadet Fredrik Sjølstad halte av kunstgresset. Truls Jevne Hagen, som endelig er skadefri, overtok dermed kapteinens plass på HamKams midtbane.

12 minutter etter sidebyttet satte en ny HamKam-stopper ballen i eget bur. Håkon Aalmen styrte et innlegg forbi Lars Øvernes til 0-2 og stillhet på Briskeby.

Ti minutter senere trengte ikke Tromsdalen lenger scoringshjelp fra HamKams forsvarere. En glimrende Tomas Kristoffersen-stikker ble nådeløst banket i nettet av Tor Martin Mienna.

Øyvind Garfjell rakk å legge på til 4-0 etter et praktangrep før dommer blåste av kampen. 

HamKam gikk dermed på tap nummer sju på rad. Neste helg venter langt tøffere motstand i Kristiansund.

HamKams lag (4-4-2): Lars Øvernes - Jørn-André Lygre Jacobsen, Håkon Aalmen, PrinceMambouana (Vetle Ingelstad fra 76.), Aleksander Woo Enger - Kristian Eriksen, Andreas Hollingen, Fredrik Sjølstad (Truls Jevne Hagen fra 35.), Henrik Lehne Olsen (Torgeir Strand Osmo fra 62.) - Mustafa Hassan, Ørjan Børmark-By.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DÅRLIG GARDEROBEKULTUR: HamKam-trener Chris Twiddy savner vinnermentalitet i spillerstallen. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke