10. des
JAKTER: Kevin Knappen jobber intenst med å få brikkene på plass til HamKam-stallen for kommende sesong.
 
Nico fornyet - HamKam i samtale med flere
Kevin Knappen er strålende fornøyd med at Nico Mickelson har fornyet kontrakten med klubben, og han forteller at de er i dialog med flere spillere.

Publisert: 23.nov.2016 22.52
Oppdatert: 24.nov.2016 08.41

Tirsdag signerte Nico Mickelson under en toårsavtale med HamKam, etter lengre tid med forhandlinger.

– Det er veldig deilig. Jeg hadde noen møter med klubben som gjorde at jeg til slutt ville signere, forteller Mickelson.

Tidligere i år fortalte unggutten at han ønsket å få forsikringer om at han ville bli satset på i klubben, før han undertegnet en ny avtale.

Vil bli satset på

Mickelson bekrefter at han nå har fått signaler som gjør at han føler han vil bli satset på.

– Jeg håper jeg får en bra sesong neste år, og at jeg holder meg skadefri. Og så vil jeg utvikle meg til å bli en bedre fotballspillere, både offensivt og defensivt, sier han.

Kevin Knappen er fornøyd med at de fikk landet avtalen.

– Det er strålende. Det har vi jobbet med lenge, og det er godt å ha den i boks. Det er et godt signal for at det er muligheter her i HamKam, og det ser Nico, forklarer Knappen.

Han er inne i en hektisk periode med å få brikkene på plass foran den nye sesongen.

– Spillerjakt er alltid utfordrende. Men vi har fått på plass viktige signeringer, det er viktig å ha med seg. at vi fikk resignert Ivar (Sollie Rønning), som har vært god og i mine øyne den beste angrepsspilleren i divisjonen i år, og at vi får en Petter Vaagan Moen tilbake er en knallgod signering som vil gi oss ytterligere trykk til å hente de siste brikkene vi må ha på plass, forklarer Knappen.

Foreløpig er det kun Emil Dahle klubben har skilt lag med.

Nyhus aktuell

Knappen er, på sedvanlig vis, lite villig til å dele navn på hvilke spillere han ønsker seg til klubben, men han bekrefter at de er i samtaler med flere.

– Ja, vi er i samtaler med spillere, det er vi, sier han.

Den siste tiden har Stian Nyhus, som spilte for Brumunddal senest denne sesongen, vært med på HamKam-treninger.

– Det er en spiller vi ser som interessant. Han er med oss for å se om dette kan være noe for ham, og så får vi se om vi lander det. Det er ikke noe klart, men han er her fordi vi liker det vi har sett av ham, forklarer Knappen.

Vingen, som står uten kontrakt med Brumunddal, kjenner Knappen godt fra tidligere, etter sistnevntes tid i Brumunddal.

– Vi må få noen andre brikker på plass først. Vi holder på med ganske mye akkurat nå.

Knappen forteller at han per nå er relativt godt fornøyd med hvordan de er forspent i midtbaneleddet, og at det er i andre posisjoner de leter etter nye spillere.

– Jeg vil ikke gå spesifikt inn på posisjon. Vi har landet Petter (Vaagan Moen), så vi ser ikke etter en ny i den posisjonen. Men vi ser både i frontleddet, forsvarsleddet og på keepersiden, hvor vi ser på muligheten til å forsterke.

Emil Holst er på utgående kontrakt med klubben, men Knappen bekrefter at de skal ha en prat med sisteskansen.

– Holst får et tilbud, og alle her er i utgangspunktet innafor, men vi kommer ikke til å fornye med alle, det gjør vi nok ikke. Men Holst ønsker vi å ha en prat med, forklarer Knappen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke