19. jun
For sent: Kent Bergersen og HamKam rakk ikke å fullføre overgangen til en ny spiss før overgangsvinduet stengte ved midnatt.
Foto: Kai Kristiansen
 
Ingen ny spiss til Kamma - ennå
HamKam kom til enighet med en ny spiss, men forhandlingene dro såpass ut i tid at Hamar-klubben ikke rakk å få godkjent overgangen av Norges Fotballforbund når overgangsvinduet stengte ved midnatt.

Publisert: 01.apr.2015 00:52
Oppdatert: 01.apr.2015 06:21

- Dette ble nedtur, dessverre, sier HamKam-trener Kent Bergersen til HA-sporten en halv time etter overgangsvinduet klappet igjen ved midnatt.

- Vi rakk rett og slett ikke å gjøre alt det formelle som kreves rundt en slik overgang før klokka hadde passert midnatt. Vi snakket med nøkkelpersoner i forbundet for å høre om det likevel var mulig å gjennomføre en overgang, men fikk avslag på det, sier Bergersen.

Ikke gitt opp

Kamma-treneren ønsker ikke å kommentere hvilken spiss det er snakk om.

- Det vil jeg naturligvis ikke kommentere, men det var veldig synd at denne spilleren glapp, sier treneren som ikke har gitt opp håpet om å komplettere HamKam-stallen med en ny spiss likevel.

- Det er mulig å hente spillere som ikke har fått fornyet kontrakt i sin nåværende klubb, eller spillere som kun har amatørkontrakt. Det er derfor ikke helt utelukket av vi forsøker å kikke også i dette markedet, sier Grue-mannen.

Lang dag ferd mot natt

For den ferske HamKam-treneren ble tirsdag 31. mars et maraton i telefoner og samtaler med spillere og ressurspersoner i egen klubb.

- Jeg har på ingen måter vært alene om å jobbe med dette, men dessverre havnet vi i den situasjonen vi ikke ønsket å komme i helt på tampen. Stallen vår trenger nemlig enda en spiss, slik at vi har flere alternativer helt på topp. Det er også grunnen til at vi kommer til å se om det faktisk finnes spillere uten kontrakt, som kan tilføre HamKam-laget det vi ser etter, sier Bergersen.

Avslo Kamma-tilbud

På mandag hadde HamKam og Kent Bergersen godt håp om å skaffe seg en spiller som stod på ønskelista, men denne spilleren valgte å takke ja til en annen klubb enn Hamar-laget.

- Dette avslaget gjorde at vi fikk det travelt på den siste dagen i mars, men slik er jo dette gamet, sier Bergersen, som heller ikke ønsker å kommentere hvilken spiller som takket ja til en annen klubb mandag.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke