22. jul
 
Ingen skadede med til Valdres
Da HamKam tapte mot Valdres i cupen søndag hadde de 11 mann på skadelista, men ingen av de skadde spillerne var med på bortekampen for å støtte laget.

Publisert: 11.jun.2008 06:05
Oppdatert: -
HAMAR: Siden det bare var en drøy to timers busstur til Valdres, stusset HA-sporten over at ingen av spillerne på den lange skadelista var til stede på cupkampen. Flere hadde visstnok allerede reist på ferie framfor å støtte laget.

Briskebybandens leder, Uno Solberg, innrømmer at han også han synes det var rart at han ikke så noen av de skadde A-lagsspillerne på Fagernes.

- Ikke noe påbud
- Klubben ligger sist i Tippeligaen og er i en vanskelig situasjon. Da er det ekstra viktig at spillerne står samlet. Kanskje kunne det hatt en effekt hvis de skadde spillerne også var med på kampen, sier Solberg.

HamKam-trener Arne Erlandsen har ingen problemer med at skadde spillere ikke er med på bortekamper.
- Vi har ikke noe påbud om at de som ikke skal spille skal være med. Og når vi reiser på bortekamper med fly, har vi som regel ikke plass til mer enn de spillerne som er i troppen.
- Men kunne det ikke i dette tilfellet gitt en effekt hvis alle var med når dere opplever denne motgangen?
- Det er et argument jeg kan ta med meg videre, sier Erlandsen.

- Ingen forskjell
HamKams sportssjef Lars Tjærnås påpeker også at de skadde spillerne verken var forpliktet eller oppfordret til å ta turen til Valdres.

- Men jeg kan skjønne at du stiller spørsmålet. Og kanskje er dette en liten del av alt vi skal se på nå, sier Tjærnås.
Selv hadde han i utgangspunktet ikke tenkt å reise til Valdres, men han gjorde om på planene sine etter tapet mot Vålerenga.
Marius Gullerud, som var en av de spillerne som ikke var med de til Valdres, synes ikke dette er noen stor sak.
- Det har aldri vært noen praksis at de som ikke skal spille skal være med på kampene. Jeg tror heller ikke det hadde gjort noen forskjell om vi hadde vært det. Jeg synes ikke dette er noe spesielt i det hele tatt, sier Gullerud.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke