17. jul
jubel: HamKam-spillerne feirer Saihou Jagnes (i midten) første scoring for dagen. FOTO: BENDIK HAVDAL ERIKSEN
 
Jagne er fortsatt ikke helt frisk
Saihou Jagne (29) har scoret fire mål på de to siste kampene. Nå lyser det innsats, spilleglede og scoringer av ham.

0
Publisert: 01.aug.2016 08:39
Oppdatert: 01.aug.2016 08:43

Saihou Jagne kom sent i gang med treningen i vinter, og han skadet lysken sin da han skulle ta igjen det tapte forspranget lagkameratene hadde fått på ham.

Sesonginnledningen startet tungt for spissen – som scoret ti mål for Brumunddal sist sesong. Den vonde lysken hindret ham i å kunne løpe maks, vende opp og å skyte.

Nå føler Jagne seg i kjempeform.

– Jeg føler meg endelig fresh når jeg er på banen. Magnus Nilsen (HamKams fysioterapeut) har gjort en god jobb med meg, og vi har jobbet sammen for å bli kvitt skaden hver eneste dag. Jeg står over noen økter med spill på treninger, for jeg tar ingen sjanser. Jeg er fortsatt ikke hundre prosent frisk, men jeg føler meg som sagt bedre, sier den målfarlige angriperen.

spilt med smerter

Trener Kevin Knappen er imponert over det han har sett av Jagne i de to siste kampene.

– Han viser at han er en klassespiller. Han sier at han ikke skjønner hvorfor han plutselig har begynt å score. Men det har nok noe med formen hans å gjøre. Han står mye bedre på treninger nå enn hva han gjorde for en tid tilbake, sier Knappen, som vil rose arbeidet Nilsen har gjort med ham.

– Magnus har fortalt meg at det er få spillere som ville spilt med alle de smertene Saihou har hatt. Og Magnus har gjort en kjempejobb med ham. Nå holdes skaden i sjakk, og det er viktig for både ham og oss, sier han.

gode og effektive

Jagne føler at HamKam gjennomførte en god kamp lørdag.

– De fikk en del billige frispark i starten av kampen, men vi forsvarte oss godt, og så satte vi de sjansene vi fikk offensivt. Alt i alt gjorde vi en god hjemmekamp, sier han.

Kevin Knappen støtter den analysen av kampen.

– Nardo er et godt organisert lag, og de var her kun for å få med seg ett poeng. Vi brukte litt tid på å bryte dem ned, men vi følte oss aldri truet, sier Knappen til HA-sporten.

skadet Semou

Midtbanespilleren Franck Semou måtte ga seg i pausen, men Knappen tror ikke at dansken blir på sidelinjen ytterligere.

– Franck fikk en slagskade etter en hard smell, og han kunne ikke løpe 100 prosent. Han kunne fortsette i fem minutter etter smellen, så det er nok ikke en veldig alvorlig skade. Men vi tok ingen sjanser, sier Knappen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke