17. jul
MER Å GÅ PÅ: Saihou Jagne var frisk i sin første kamp for HamKam, men lover at han har mer å vise fram. Foto: Håkon T. Kristiansen
 
Jagne tar selvkritikk
Saihou Jagne innrømmer at han ikke var godt nok trent da han kom tilbake fra juleferie, men lover å være i toppform til seriestart 9. april.

Publisert: 13.feb.2016 11:08
Oppdatert: 13.feb.2016 11:12

Juleferien hans ble i lengste laget, men nå er Saihou Jagne på plass i Hamar og i god trening. I går kveld fikk han sine første minutter for HamKam i 1-2-tapet for Nybergsund.

Var for dårlig trent

Spissen kom inn i pausen og fikk testet formen de siste 45 minuttene.

– Jeg ble sliten, for jeg er ikke helt i form ennå. Det var min første kamp, så det er naturlig, sier Jagne etter kampslutt.

– Føler du at du kom tilbake fra ferie i god nok form?

– Nei, men sånn er det i forsesongen. Man vet ikke helt hvor man står. Jeg fikk gjort en del fysisk trening mens jeg var borte, men nå skal jeg bruke tid på å bygge meg opp, forteller svensk-gambieren.

HamKam-trener Kent Bergersen var ikke fornøyd med at 29-åringens ferie ble lenger enn planlagt. Han var heller ikke nevneverdig imponert over hvordan Jagne hadde trent i jula.

– Jeg hadde ønsket at han var i bedre form da han kom tilbake, sier Bergersen, som heller vil fokusere på hvordan han skal få målsniken i toppform.

– Vi tar det fra der han står nå, så får vi gjøre det beste ut av det. Vi skal få ham i form til seriestart, betrygger Bergersen.

Og treneren fikk se en spillesugen Jagne i 2. omgang mot Nybergsund, og selv om han gikk målløs av banen viste han takter Bergersen vil bygge videre på.

– Jeg synes han så frisk ut. Det er trøkk i ham, og han kan i tillegg gjøre en jobb i det defensive presset. Det så positivt ut.

Selv mener nykommeren fra Brumunddal at han har mye mer å vise HamKam-supporterne.

– Jeg har mer inne. Jeg fikk vist litt av hva jeg kan gjøre, men det ble ingen mål på meg. Jeg er alltid ute etter å score, men først må jeg jobbe hardt, så vil målene komme, lover Jagne etter debuten.

Slapp inn billige mål

Mot Nybergsund stilte HamKam med kun sju seniorspillere i den 17-mannsstore troppen.

Likevel fikset Truls Jevne Hagen 1-0-ledelse på et utsøkt frispark (se egen sak i loftet) ni minutter ut i kampen. Men Sundet snudde kampen ved scoringer av Eivind Holte Tøråsen og Sam, og vant til slutt fortjent.

Bergersen var brukbart fornøyd med gjennomføringen til det unge HamKam-laget, men ergret seg over baklengsmålene.

– Vi slipper inn på dødball igjen og så har Emil (Holst) en litt uheldig inngripen på den andre scoringen deres. Vi slipper inn mål vi ikke har råd til å gi bort, sier Bergersen, som måtte se Mathias Pedersen Aasand forlate banen med en vridning i kneet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke