26. jun
FORTSETTER: Truls Jevne Hagen har skrevet under ny ettårskontrakt med HamKam.
FOTO: TROND LILLEBO
 
Jevne Hagen fortsetter i HamKam
Truls Jevne Hagen har i dag skrevet under ny kontrakt med HamKam. Modølen er klar for sin 12. sesong i Kamma.

Publisert: 10.des.2014 13:25
Oppdatert: 10.des.2014 13:28

Truls Jevne Hagen innrømmer at han har vært i tvil om egen fotballframtid etter en historisk svak HamKam-sesong, men nå mener han at ting seg bedre ut i klubben.

- Ansettelsen av Kent Bergersen som trener var en god nyhet. I tillegg til at både Emil Holst, John Anders Rise og Kristoffer Hagen har signert for klubben. Med disse klare mener jeg det kan være mulig å få på plass en god spillerstall, mener Jevne Hagen.

Opprykk er målet

Modølen er nemlig ikke i tvil om hva som bør være klubbens målsetting.

- Vi må rykke opp igjen så raskt som mulig. Å spille for en hederlig plassering i 2. divisjon mener jeg er totalt uaktuelt for HamKam som klubb, slår Jevne Hagen fast.

Sjølstad ettertraktet

- Vi er godt fornøyd med at Truls nå er på plass, og vi er samtidig i kontinuerlig dialog med Fredrik Sjølstad, sier daglig leder i HamKam, Anders Langset.

HamKam-kaptein Sjølstad har ennå bestemt seg for hvor han skal spille fotball kommende sesongen, men Langset bekrefter at klubber har meldt sin interesse for midtbanespilleren.

- Hvilke klubber det er snakk om kan jeg ikke kommentere, sier Langset.

Juleferie

HamKam-spillerne har treningsfri hele desember, før de møtes til oppstart rett over nyttår.

- Ungguttene vi hadde i stallen denne sesongen skal alle få sjansen til å vise seg fram for Kent Bergersen når vi starter med trening igjen, sier Langset.

Magnus Sylling Olsen har fortsatt kontrakt med HamKam, men Langset forteller at HamKam er i dialog med Mjøndalen om en permanent overgang dit.

 

 

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke