23. jul
TRIST GJENG: Det var ikke mange smil å se på Briskeby i dag.
FOTO: Asgeir Høimoen
 
- Vi har ikke vært gode nok
Truls Jevne Hagen tar selvkritikk etter Kent Bergersens avgang.

Publisert: 02.mai.2016 18:23
Oppdatert: 02.mai.2016 19:13

HamKam har startet årets sesong fryktelig svakt.

Etter 5-0-tapet i Elverum lørdag, satte sportsredaktør Rune Steen Hansen spørsmålstegn ved Bergersens lederevner var gode nok.

I dag ble det klart: Kent Bergersen er ferdig som HamKam-trener.

Føler med Bergersen

Truls Jevne Hagen, som er av mange som har hatt en skuffende start på sesongen, forteller at han har vondt av gamletreneren sin.

- Kent blir på en måte ansiktet på alt som har gått galt så langt i sesongen. Det er trist og stusselig, og jeg tror vi alle føler på litt dårlig samvittighet, sier Jevne Hagen.

Nå er han klar på at laget må skjerpe seg.

- Vi må ta oss en realitysjekk alle sammen. Det er ingen av oss som kan slå oss på brystet og si at vi har vært gode nok. Nå må vi vise at det bor mer i oss enn hva vi har vist, sier han.

Jevne Hagen er overrasket over hvor svake grønnbuksene har vært i innledningen.

- Vi fikk en god avslutning på oppkjøringen, der vi spilte godt mot Raufoss og Moss. Nå har ingenting fungert, og nå blir det opp til oss selv snu dette, sier han bestemt.

- VI MÅ BLI BEDRE

Kaptein François Yabré ville ikke si så mye om Bergersens avgang, men også han er klar på at laget må forberede seg radikalt.

- Jeg visste ingenting om avgjørelsen, og jeg vil heller ikke si så mye om det som har skjedd. Vi har ikke spilt bra nok, og nå må vi bli bedre, sier Yabré, som var skuffet etter 5-0-tapet i Elverum.

- Det var tungt. Vi hadde ingen plan på hva vi skulle gjøre, sier han.

Chris Twiddy skal lede laget til en ny trener er på plass.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke