26. jun
 
Jevne Hagen tilbake mot Hødd
Truls Jevne Hagen har trent for fullt den siste uken, og er kampklar. Kampen kan du følge direkte på HATV fra klokka 18.45!

Publisert: 06.apr.2014 13:22
Oppdatert: 07.apr.2014 18:51

Det var i treningskampen mot Mjøndalen i oppkjøringen at backen pådro seg en skade i menisken. Legene snakket først om 4-6 uker. Så ble skaden infisert, og operasjonen utsatt med én og en halv uke. De færreste hadde tro på at Jevne Hagen skulle være klar allerede til første serierunde. 

Men restitusjonen og opparbeidingen etter operasjonen har gått veldig bra. Den siste uka har han trent for fullt med resten av laget. 

- Truls er skadefri og klar, sier Vegard Skogheim. 

Kl.18.45:h-a.no direkte

Våre fotballeksperter følger HamKam tett på i kveldens kamp. Du kan gjerne følge oss! Klokka 18.45 starter vi direktesending på HATV fra Briskeby. I studio har vi med oss aktuelle gjester og ekspertkommentatorer som gir deg alle analyser om kampen. I pausen og etter kampen kommer ekspertene med flere analyser.

Og hele kampen kan du følge i vår direktesending i tekst, som du finner nederst i denne saken. 

Var skeptisk

Hovedpersonen innrømmer at han på et tidspunkt tvilte sterkt på å bli klar allerede til Hødd-kampen. 

- Da skaden ble infisert og operasjonen utsatt så følte jeg det var usannsynlig å rekke kampen, sier Jevne Hagen, og fortsetter:

- Men da jeg først var ferdig med operasjonen så gikk det egentlig veldig greit. Jeg har brukt kortere tid på å bli frisk enn kirurgen spådde. Etter hvert ble fysioen positiv til at jeg skulle rekke det, og det smittet over på meg også etter hvert, sier han, med et smil om munnen. 

- Den siste uka har jeg fått trent fullt med resten av laget og det har gått veldig bra. 

Grei form

Den fysiske formen skal heller ikke være så verst for grønnbuksens nummer 10.

- Før skaden kom så hadde jeg lagt et ganske godt grunnlag og det har jeg fått glede av nå. Jeg føler meg ikke i dårlig form, men den kunne nok også vært bedre.

Vegard Skogheim røper det ikke, men etter hva HA-sporten erfarer så kommer Truls Jevne Hagen til å starte kampen mot Hødd på høyrebacken.

- I steden for å si at dette bare er en vanlig kamp så vil jeg heller at vi skal finne energi i at dette faktisk er første seriekamp. Det er alltid litt spesielt med serieåpning, sier Truls Jevne Hagen, som gleder seg til å komme i gang med sesongen.  

Følg kampen direkte her!

<

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke