23. okt
MED VIDERE: John Anders Rise skal spille i HamKam minst en sesong til.
 
John Anders Rise fortsetter - HamKam med ti mann klare for neste sesong
Veteranen John Anders Rise (28) har signert en ettårskontrakt med HamKam. Det er også aktuelt at han i tillegg skal jobbe i administrasjonen.

Publisert: 19.des.2016 13:13
Oppdatert: 19.des.2016 13:38

Styremedlem med ansvar for sport, Kai Kristiansen, er godt fornøyd med å få signaturen til Rise på plass.

- John Anders har vært med lenge, og det er viktig med kontinuitet. Han og Truls Jevne Hagen er gode forbilder på trening. De er best trent, går foran som gode eksempler, og er viktige i garderoben. Jeg er glad for at John Anders tar en sesong til, sier Kai Kristiansen, som forteller at Rise er aktuell for å jobbe i administrasjonen også.

Med Rise sin signatur i boks har HamKam disse spillerne klare for 2017-sesongen: Lars Jendal, Francois Yabré, Nicholas Mickelson, Franck Semou, Simen Bolkan Nordli, Ole Erik Midtskogen, Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen, Valentin Blaka og John Anders Rise.

Truls Jevne Hagen, Emil Holst, Mathias Pedersen Aasand, Marius Bratberg Lund, Mikkel Gran Frankmo, Markus Solbakken og Sander Eng Strand har fått tilbud om ny kontrakt. Når det gjelder Holst er det aktuelt å låne ham ut til Brumunddal, som HA-sporten har skrevet tidligere.

Nicolai Michaelsen og Syver Karlsen har gått til Brumunddal. 

Når det gjelder nye spillere forteller Kristiansen at de jobber med saken.

- Vi jobber parallelt med flere, og en ny keeper står høyt på lista vår, sier Kai Kristiansen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke