19. jun
Interesse: Ørjan Børmark-By er aktuell for andre klubber, men vil ikke uttale seg om det før sesongen er over.
 
En spiller på kontrakt - han kan være på vei bort fra HamKam
HamKam har én spiller med kontrakt neste sesong: Ørjan Børmark-By. Nå kan også han være på vei vekk fra Hamar.

Publisert: 28.okt.2014 10:42
Oppdatert: 28.okt.2014 11:01

- Dette har jeg ikke lyst til å si noe om og håper ikke dette blir en sak for avisa, sier spissen, og henviser HA-sporten til sin rådgiver, Leif Gunnar Jota.

Rådgiveren er imidlertid krystallklar:

- Ørjan har kontrakt med HamKam også neste sesong og forholder seg til den, slår Jota fast.

Interesserte klubber

Spissens rådgiver legger likevel ikke skjul på at det er klubber som har meldt sin interesse for HamKams toppscorer denne sesongen.

- Det er klubber som har kontaktet meg og vist sin interesse, kommenterer Jota, uten å fortelle fra hvilket nivå de interesserte klubbene spiller i dag.

- Vil det være aktuelt for Børmark-By å be om å bli løst fra sin kontrakt med HamKam dersom det dukker opp et interessant tilbud?

- Det er et hypotetisk spørsmål som jeg derfor ikke ønsker å kommentere. Det jeg derimot kan si er at Ørjan på ingen måte har uttrykt noe ønske om å forlate Kamma, og han har blitt tatt svært godt imot i klubben etter overgangen fra Levanger, sier rådgiver Jota.

Fallende kurve

Ørjan Børmark-By kom til HamKam som er friskt pust i sommer og scoret mål i alle sine fire første kamper.

Så gikk spissen hele sju kamper uten mål, før han satte inn reduseringen til 2-4 mot Alta for ei drøy uke siden. Spissen står bokført med fem seriemål på 12 kamper. På et desidert bunnlag i norsk 1. divisjon er det et solid scoringssnitt.

Mot Bærum søndag gikk spissen av bana før pause med magetrøbbel.

- Jeg vet ikke hva jeg hadde fått i meg, men jeg var uten krefter etter 10 minutter, sier spissen, som fram til nå har et snitt på 3,58 på HA-børsen. Kun Andreas Hollingen av sommerens nysigneringer er bedre på børsen

HamKam lar ham trolig gå

Etter hva HA-sporten har grunn til å tro kommer ikke HamKam til å hindre en eventuell overgang til en ny klubb etter sesongen, dersom Børmark-By får et konkret tilbud.

- Nå vil jeg fullføre sesongen med HamKam, og så får vi se hva som eventuelt skjer, sier en lite snakkesalig Børmark-By.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke