25. jun
grubler: Kevin Knappen fikk mer å tenke på i går kveld. Laget hans slet voldsomt med å skape muligheter.
 
- Utopi å tro på opprykk
Kevin Knappen mener det er urealistisk å tenke på opprykk. Nå vil han bruke høstsesongen på å peile ut hvilke spillere han vil ha neste sesong.

0
Publisert: 13.jun.2016 09:08
Oppdatert: 13.jun.2016 09:17

HamKam klarte ikke å slå et kompakt og lavtliggende Hønefoss-lag på Briskeby i går kveld, og nå er det hele 14 poeng opp til Elverum på førsteplass.

Kevin Knappen mener det er utopi å håpe på opprykk i oktober.

gir opp opprykk

– Er det realistisk å tro at dere kan ta igjen Elverum nå?

– Nei, det kan vi bare glemme. Fokuset vårt kan ikke ligge på Elverum. Vi må tenke på oss selv. Vi må skape entusiasme her og begynne å sette sjansene vi har. Ikke tenke på andre, sier Kevin Knappen, som var misfornøyd med gårsdagens forestilling.

– Vi gir bort begge scoringene. Vi hadde snakket om spissen deres, men faller ikke av i forkant av 1–0. Det er bare å falle av og ta ut de meterne vi trenger. I andreomgang lager vi straffe i en en-mot-fire-situasjon, og det er ikke bra nok, sier han.

– tabellen juger aldri

Knappen mener at laget besitter mange gode kvaliteter, men at flere av spillerne ikke kommer helt opp på ønsket nivå.

– Laget er bedre enn det vi klarer å vise. Vi har mange gode spillere, og vi er overlegne i ballinnehav, men uten å skape noe. Det er mye vilje i laget, men vi sliter med å få det ut, og det er mange som tenker litt for mye nå. Men tabellen juger aldri, sier Kevin Knappen.

spiller for nye kontrakter

Lørdag skrev HA-sporten om investorne som vil fortsette å hjelpe klubben med å finansiere nye spillere. Knappen vil bruke resten av sesongen på å kartlegge neste sesong.

– Vi kommer til å bruke de spillerne vi har trua på, og vi kommer til å bruke de spillerne som vi ønsker å ha med oss videre, sier han.

– Har du blinket deg ut noen posisjoner du ser at må styrkes for å få et bedre lag?

– Vi diskuterer alltid lag og posisjoner, men jeg ønsker ikke å kommentere noe spesifikt rundt det, sier Knappen, som var fornøyd med det 16 år gamle Simen Bolkan Nordli viste fram i sin første HamKam-kamp fra start.

– Han holder nivået og har framtida foran seg. Simen får spille fordi han er det beste alternativet i dag. Han vil bli noe, og han har de rette innstillingene.

PS! Tobias Ødegård forlot banen på grunn av skade.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke