16. jul
KLAR: Kevin Knappen (t.v) tror på en god Kamma-sesong. Her er han avbildet sammen med Truls Jevne Hagen i Spania i mars.
FOTO: Rune Steen Hansen
 
Knappen gleder seg over favorittstempelet
HamKam-trener Kevin Knappen (40) sier at trives med favorittstempelet. Nå gleder han seg til å komme i gang med alvoret.

Publisert: 10.apr.2017 18:06
Oppdatert: 10.apr.2017 18:16

HA-sporten tror HamKam kommer øverst, og dermed rykker opp denne sesongen. 

Bakgrunn: Les vårt tabelltips!

Kevin Knappen, som tidligere har trent Elverum og Brumunddal, har ikke opplevd et stort opprykkspress før, men han sier at han blir motivert av det.

– Det er nytt for meg, men jeg lever godt med det. Vi lever med presset, men jeg er helt sikker på at vi skal klare å holde fokus og legge bort forventningene til omgivelsene. Vi skal trene og spille som normalt, sier han.

Han tror – som HA-sporten – at det trolig kommer til å dreie seg om HamKam, Raufoss og Skeid i toppen av tabellen.

– Det er nok disse tre lagene som peker seg ut mest nå, men jeg synes det er vanskelig å skulle sette noen plassering på lagene. Finsnes, Asker og Grorud kommer også til å være med, sier han.

Knappen tror Kamma har havnet i en tøff avdeling.

– Avdelingen vår er tøff, og den er jevn. Ser man på treningskampene som er blitt spilt på tvers av avdelingene, har de fleste seirene gått til lagene vi skal møte. Men vi har et godt lag, og vi håper å få flyt med en gang. Det er ingen grunn til at vi skal gå på lengre smeller, sier han.  

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke