9. des
Kjempet: HamKam kjempet, men røk ut av cupen mot Nybergsund.
Foto: Fredrik Olastuen
 
HamKam ute av cupen etter straffetap
(HamKam-Nybergsund 2-3 etter straffer) HamKam spilte en dårlig kamp, men kom tilbake to ganger mot Nybergsund. Det holdt ikke, og hjemmelaget røk ut av cupen etter tap på straffer.

Publisert: 26.apr.2017 17.35
Oppdatert: 26.apr.2017 20.51

HamKam fikk de to første målsjanser. Midtskogen headet like over etter en corner, mens Sollie Rønning sitt skudd ble reddet av Tronhus i Sundet-målet. Etter det ble kampen jevnere, og Del Rio på Sundet kom alene med keeper etter en halvtime, men skuddet gikk rett på Jendal.

Midtskogen hadde en heading i tverrliggeren like etter. Kampens første scoring kom til bortelaget fra Trysil. Kaimar Saag pirket ballen inn fra en meter, og det sto 0-1 til pause.

Andreomgang var preget av at HamKam hadde mye ball, men utligningen kom ikke før det var spilt 80 minutter. Etter press inne i feltet klarerte en Sundet-spiller i en annen, og det sto 1-1.

I ekstraomgangene tok igjen Sundet ledelsen, ved Kaimar Saag. Han fikk stå alene i boksen, og satte ballen under Lars Jendal. 2-1 til tryslingene. Midtskogen reddet straffekonk for HamKam, da han headet et Vaagan Moen innlegg etter 117 minutter. 2-2 etter 120 minutter.

Da var det klart for straffekonk, der Markus Solbakken bommet på den fjerde straffen for HamKam. Keeper gikk riktig veg, og reddet enkelt. Når Sundet satte sine to neste straffer, var det klart. HamKam er ute av cupen i første runde, akkurat som forrige sesong

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke