9. des
Jubel: HamKam kunne juble etter seier i Alta
 
HamKam med knallsterk seier i Alta
(Alta-HamKam 0-1) Alta hadde alt å spille for, men HamKam spilte en kjempekamp og slo hjemmelaget i Finnmarkshallen. Kevin Beugre ble helten, og Kevin Knappen var stolt av gutta.

Publisert: 08.okt.2017 13.36
Oppdatert: 08.okt.2017 16.09

Kevin Knappen var storfornøyd etter seier mot Alta.

- Vi er strålende fornøyd. Vi visste det ble tøft, og Alta hadde alt å spille for. Vi skal være profesjonelle, og vi har en herlig moral, selv med mange ute, til Amedia sin sending i Finnmarkshallen.

Spesielt førsteomgang var bra for HamKam.

- Førsteomgang var vi veldig gode. Vi visste vi fikk litt press i andre. Det er sterkt, og jeg er stolt av gutta, sier Knappen til Altapostens utsendte.

Beugre scoret

Kampen startet jevnt i Alta, og lagene følte på hverandre i starten. Etterhvert tok seriemester HamKam mer og mer over, og skapte flere gode sjanser utover i omgangen. Scoringen kom ved Kevin Beugre, som satte ballen iskaldt under Alta-keeper Rojas. Han ble spilt igjennom etter en meget god pasning fra Simen Bolkan Nordli. HamKam hadde god kontroll på Alta i første omgang, og ledet forjent 0-1 til pause. Alta skapte bare en halvsjanse etter et skudd fra Vegard Braaten, som Jarosinski reddet enkelt.

I andre omgang var det Alta som presset, og hadde mye av spillet. HamKam jobbet godt i forsvar, og holdt unna for Alta sitt stormløp. Lukasz Jarosinski hadde en kjemperedning i andre omgang. Dermed endte kampen 0-1, og HamKam tar med seg tre knallsterke poeng hjem til Hamar.

HamKam sitt lag: Lukasz Jarosinski - Juan Manuel Cordero, Jacob Egeris Pedersen, Ruben Alegre, Truls Jevne Hagen -Petter Vaagan Moen, Markus Solbakken - Ole Erik Midtskogen, Ivar Sollie Rønning, Simen Bolkan Nordli - Bosse Kevin Elie Beugre

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke