9. des
Tøffe tak: Kiropraktor Anders Mejlbo gir Truls Jevne Hagen nesten juling på benken, før han setter fire nåler i låret, som skal gjøre veteranen klart til serieåpningen.
Foto: Pål Jacobsen
 
Knekk og nåler redder sesongstarten
På HamKams nest siste trening før det braker løs mot Asker på mandag, måtte veteranen Truls Jevne Hagen ta en tidlig dusj. En liten kjenning bak på låret, måtte behandles med nåler og knekking.

Publisert: 14.apr.2017 13.11
Oppdatert: 14.apr.2017 13.10

Før trening hadde trener Kevin Knappen full tropp bortsett fra Sander Eng Strand ( spiller landskamper i Polen i påsken).

Drøye 30 minutter ut i treningen, måtte veteranen Truls Jevne Hagen rusle av banen. En kjenning bak på låret var årsaken. Truls gikk av tidlig og tror han rekker serieåpningen.

 Truls Jevne Hagen tror ikke det er noe alvorlig. Kiropraktor Anders Mejlbo kan sine saker og gikk løs på kroppen til Jevne Hagen. Det knakk både her og der og etter han fikk løst opp hoftepartiet, kom nålene fram. Fire nåler ble satt i låret og Jevne Hagen gjorde alt annet enn å kose seg på benken.

- Det skal gjøre litt vondt. Jeg kommer til å bli litt stiv i låret i morgen, men på søndag er jeg i trening igjen, sier modølen.

Trener Kevin Knappen føler han kontroll bare dager før seriestart.

- Ingen alvorlige skader. Jeg kan velge og vrake fra øverste hylle. Laget er ikke gitt enda. Det er en par plasser jeg er litt usikker på. Jeg føler meg rimelig sikker på at vi har kontroll, selv om hver kamp lever sitt eget liv, sier trener Knappen.

Miksen mellom ferskinger og veteraner på laget gjør HamKam-treneren til å føle at det blir en god sesong.

- Opprykkskampen kommer ikke til å avgjøres i første serierunde, sjøl om det er år og dag siden HamKam tok tre poeng i serieåpningen. Jeg tror ikke vi har vunnet serieåpningen siden 2008. Det må vi gjøre noe med, fortsetter Knappen.

Knappen er heller ikke redd for å kaste inn unggutta fra start.

- Det virker som om dem ikke bryr seg. Den har utviklet seg siden fjorårssesongen. Jeg har stor tro på mange av dem sier Knappen.

Også Truls jevne Hagen er opptatt av de unge.

- Vi mer etablerte må gå foran. De unge må se at det er kun knallhard jobbing som må til. Vi har et stort ansvar for at de skal utvikle seg videre. Svikter vi, så skal vi ikke forlange at det er de aller yngste som må gå i krigen, sier veteranen.

Søndag er siste trening før det braker løs mot Asker på andre påskedag.

Innen den tid er nok samtlige spillere klare til å gi alt og litt til. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke