20. jun
 
Koste seg på første trening
Peter Sørensen har gjort unna sin første trening som HamKam-sjef. Hør hva han hadde å si etter treningen i videoen over.

Publisert: 19.mai.2014 17:15
Oppdatert: 19.mai.2014 17:26

Det var en godt fornøyd danske HA-sporten møtte etter hans første trening med grønnbuksene.

- Det var veldig bra, smiler Sørensen. 

Fikk trent på det de skulle

- Vi fikk trent på det jeg ville mest, sier Sørensen før han utdyper.

- Vi trente på ulike oppspillsvarianter, slik at vi ikke bare slår langt og blir ultradirekte, forteller Sørensen som er opptatt av at HamKam må ha ro i spillet sitt slik at de kan vende spillet og dominere kamper også.

Han inntok en rolig rolle innledningsvis på treningen i dag. Svein Inge Haagenrud fikk ta den første pasningsøvelsen før den store dansken instruerte resten av treningen. Med et stort engasjement og med stor autoritet viste og forklarte Sørensen hvordan han vil HamKam skal spille.

Imponert over moralen spillerne har vist

Til tross for tap i hans første kamp mot Mjøndalen var Sørensen godt fornøyd med det spillerne presterte og hvordan de taklet baklengsmålene mot serielederen.

- Spillerne viste fin karakter i kampen, og klarte å holde hodet høyt i den vanskelige andreomgangen.

I morgen venter Sørensens bortedebut mot Hønefoss som rykket ned fra Tippeligaen i fjor. Og dansken er klar på hva han møter.

Kombinasjonsspillende lag

- Vi får se hva vi møter, men de er et rasktspillende, kombinerende lag. Vi må være på tærne defensivt, og tørre å styre kampen til tider også, sier Sørensen som har tro på at HamKam kan ta sine første bortepoeng i morgen.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke