25. jun
Ante Vitaic
 
Kroatiske Vitaic testes

Publisert: 17.jul.2008 06:07
Oppdatert: -
HAMAR: I dag tester HamKam den kroatiske midtbanespilleren Ante Vitaic. Han er en 25 år gammel midtbanespiller, som kommer fra klubben Osijec, som ble nummer to i den kroatiske serien.

- Vi har sett litt bilder, og har snakket med Axel Smeets om ham. Han har en bra cv, og vi ser ham med et åpent sinn. Han er en typisk Balkan-spiller, med bra tilslag og oversikt. Forhåpentlig er han så god som vi tror, og han blir her til vi har konkludert, sier Lars Tjærnås.
- Jeg vil hit og håper jeg har det som skal til for å hjelpe HamKam vekk fra sisteplassen på tabellen. Det ser veldig fint ut her, sier Vitaic, som beskriver seg som en toveis midtbanespiller, med gode pasninger og et godt skudd. Han gjennomfører sin første trening med laget torsdag.
Brasilianske Michael Carneiro viste ikke nok til å bli med videre. Høyrebacken Ednei får noen dager til på å overbevise.
- Men det er i utgangspunktet ikke høyrebacker vi ser etter, sier Arne Erlandsen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke