19. jun
POSITIV LAMØY: Eirik Lamøy var på besøk hos Vegard Skogheim & co. i går. Han reiste fra Briskeby med et godt inntrykk og et ferskt kontraktsforslag. FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Lamøy fristet av Kamma
Vegard Skogheim vil ha spillere med fart, og fikk Christophe Psyché (25) på plass i går. Eirik Lamøy (29) kan bli neste inn.

Publisert: 16.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Lamøy forteller at han likte det han så og hørte på Briskeby i går.

- Jeg fikk et veldig bra inntrykk. Klubben vet hva den vil, og har en klar plan for å nå målene sine. Det trigger meg, sier 29-åringen, og fortsetter:

- De har en pasningsorientert stil med 4-3-3, og de vil spille enda mer gjennombruddshissig. Det passer meg veldig bra. Jeg har hurtighet, og er litt frekk i spillestilen, sier Lamøy.

Hvis kantspilleren velger å forlate Sandefjord, ser han for seg at det er den siste kontrakten han skriver.

Fikk kontraktsforslag

- Jeg har et brennende ønske om å avslutte så bra som mulig. Jeg regner med at jeg tar et valg i løpet av november, sier Eirik Lamøy, som scoret åtte mål som kantspiller forrige sesong.

Vegard Skogheim er klar:

- Vi vil gjerne ha ham til HamKam. Eirik har fått et kontraktsforslag, og jeg håper selvfølgelig at han sier ja så fort som mulig, sier Skogheim, og fortsetter:

- Rutine er viktig, og så har han fart. Lamøy vil forsterke oss, og ta oss videre hvis han velger HamKam, sier Vegard Skogheim, som kalte Christophe Psyché en god signering.

- Fart og duellstyrke

Franskmannen, som har skrevet under på en toårskontrakt (SE VIDEO), er midtstopper.

- Jeg er veldig godt fornøyd med at han valgte oss. Vi vil styrke det defensive, og ser etter en midtstopper til. Vi ser etter folk med fart. Det handler også om konkurranse. Denne signeringen synliggjør at vi fortsatt vil være med, og vi er godt fornøyd med at den første store signeringen kommer i november, sier Skogheim, som beskriver midtstopperen slik:

- Holdningene hans er veldig bra, og jeg håper det smitter over på de andre. Han har fart og duellstyrke, og er nesten en hel bakre firer alene i sine beste stunder.

25-åringen fra Frankrike har spilt i Kristiansund de to siste sesongene.

- Jeg er glad for å kunne spille for HamKam. De har et godt prosjekt her, og jeg håper å kunne bidra til at de rykker opp. HamKam spiller fin fotball, og er flinke til å holde ballen i laget, sier 25-åringen.

PS! Det er også klart at Edmir Asani, Kenneth Tilley Solhaug, Atle Tronsmoen og Sigurd Bølla ikke får fornyet kontrakt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke