23. jul
 
Legger om til 4-3-3 umiddelbart
Vegard Skogheim har ingen som kan overta Emil Sildnes sin posisjon rett bak Tore Andreas Gundersen, og velger å gå tilbake til 4-3-3.

Publisert: 09.apr.2014 04:00
Oppdatert: 09.apr.2014 04:00

- Vi har snakket om å prøve 4-3-3 igjen før Sildnes ble skadet, men nå er det ikke lengre noen tvil, sier Vegard Skogheim.

HamKam-treneren mener en slik omlegging ikke på noen måte er dramatisk, men tror laget kan bli bedre med nygammel formasjon.

- Vi får to indreløpere i stedet for en hengende spiss. Kantene spiller i prinsippet på samme møte, sier Skogheim, som samtidig innser at han ikke har en fullgod Sildnes-erstatter i øyeblikket.

- I 4-3-3 vil vi få muligheten til å komme inn i mellomrommet med to indreløpere, og kanskje dette kan være med på å gjøre oss enda farligere, sier Skogheim som ikke synes kampen mot Hødd var så ille.

- Jeg har sett den på ny og snakket med flere faglig sterke fotballkamerater, som har gitt meg gode tilbakemeldinger. Vi fikk ikke til alt vi forsøkte på, men vi hadde en tydelig plan, er beskjeden fra de jeg har diskutert kampen med, sier HamKam-treneren, som melder at Pekka Lagerbloms skade kanskje er mindre alvorlig enn først antatt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke