20. jun
 
Lehne Olsen: Jeg var nære en retur til HamKam
Eliteserie-profil Thomas Lehne Olsen gjester Kjetil Ånnevik og Ole Johnny Sundt i denne ukens episode av Stolthet & ære. Her forteller han åpenhjertig blant annet om hvor nærme han var en retur til HamKam i 2014-sesongen.

Publisert: 26.apr.2019 19:33
Oppdatert: 26.apr.2019 20:07

Thomas Lehne Olsen var lenge aktuell for HamKam i 2014 sesongen. Mange ønsket at han skulle vende hjem på lån fra Strømsgodset, men han valgte heller å dra til Ull/Kisa. Nå forteller han hvor nærme det egentlig var;


- Det var veldig nære. Det var egentlig 50/50, men HamKam hadde da allerede rykket ned og Ull/Kisa kjempet om å beholde plassen, så det var egentlig det som gjorde valget, sier Olsen.


Videre snakker guttene blant annet om en fisketur i nord, Thomas forteller om gangen han glemte å spise på vei til kamp, og det blir selvfølgelig snakket om hvem som har gått på trynet.

Podcasten finnes også på Soundcloud og iTunes! 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke