18. jul
 
Lillebror kan bli bedre enn Godset-Thomas
Tore Olsen fulgte sønnen Thomas Lehne Olsen tett. Nå følger han yngstesønnen Henrik (16) på La Manga.

Publisert: 04.mar.2014 10:14
Oppdatert: 31.mar.2014 18:40

Tore Olsen fra Moelv er det vi kan kalle en fotballpappa. Både som trener og far har han fulgt begge de to sønnene sine tett på fotballbanen.

Mens Thomas Lehne Olsen (22) har spilt flere gode kamper for Strømsgodset i år, er det yngstesønnen Henrik som får mest oppmerksomhet fra den ivrige fotballpappaen nå.

- Jeg følger opp så mye jeg kan. Jeg var vel på La Manga tre-fire ganger og fulgte med Thomas. Nå er det Henrik som er her med HamKam.

henrik.jpgHan forteller at for Thomas var det en guttedrøm å bli HamKam-spiller. Og det var stort da han gikk videre til Strømsgodset.

Nå lurer alle på om lillebror Henrik kan bli enda bedre.

 

 

tore.jpg - Henrik har et mål. Det er å bli bedre enn bror sin. Vi får se da. Jeg vet ikke, men sjansen er der. Vi får vente litt og se når han har vært med HamKam et halvt års tid, sier Tore Olsen.

Som mener det er én stor forskjell på de to sønnene sine. Klikk deg inn på videoen øverst - og finn ut hva det er!

 

 

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke